REGIO - Voor u getest de nieuwe Hyundai Tucson

C21

REGIO - Voor u getest de nieuwe Hyundai Tucson

Editiepajot_galmaarden_hyundai_tucson1a__kopie_
De nieuwe Hyundai Tucson wordt zeker een knaller. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_hyundai_tucson_2a__kopie_
Gewoon een mooie wagen. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_hyundai_tucson_3a__kopie_
Ook de achterkant mag gezien worden. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_hyundai_tucson_4a__kopie_
Gaat heel wat harten veroveren. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_hyundai_4__kopie_
Het interieur is degelijk afgewerkt. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_huyndai_twee_1__kopie_
Links de nieuwe Tucson, rechts zijn voorganger de IX 35. - Foto © Marc Colpaert
 

 

Op vraag van de garage Sterckx uit Halle zijn wij bezig met het testen van enkele wagens en nu kwam de nieuwe Hyundai Tucson - de opvolger van de IX 35 - aan de beurt. Sinds kort heeft Hyundai een nieuw paradepaard in zijn stal staan de nieuwe Hyundai Tucson, de opvolger als we dit zo oneerbiedig mogen zeggen van de immens populaire IX 35.

Aan de Brusselsesteenweg 480 in Halle leiden Philip Vandewalle en Ilse Demol sinds enige tijd hun nieuwe vestiging Sterckx Motors. Met dezelfde gedrevenheid als de twee Volvo-vestigingen in St.-Genesius-Rode en wat verderop in Halle. Bij Sterckx Motors kies je in vertrouwen voor een gekende naam met daar bovenop een uitstekende all-in-one service. Ze beschikken als erkend koetswerkhersteller voor alle merken over de Avicar Plus en Colormotion-certificaten en het ISO & Quality Management Label. 

 

Hyundai heeft beslist om de IX35 om te dopen tot de Tucson en gaan hiermee terug in de tijd, want vroeger bestond de Tucson al maar hij werd een vijftal jaren geleden omgedoopt tot IX35. Wij kregen dan ook de nieuwe Tucson even in ons bezit om na te gaan wat er zo veranderd was tegenover de IX35 toch wel één van de paradepaardjes van Hyundai. Vandaag ziet men er heel veel rijden in onze steden en na onze test zijn we ervan overtuigd, er gaan er nog veel volgen. Nieuw is dat men geen sleutel meer nodig heeft om de deur te openen. U komt met de sleutel in uw zak naast de wagen en de spiegels klappen gewoon open, is wel even bizar, maar dat went wel vlug. Ook al geen sleutel nodig om te starten, heel simpel. Over het interieur is duidelijk nagedacht en mooi uitgevoerd met alle functies op de juiste plaatsen, een 8’’ grote gps en duidelijke achteruitrijdcamera is pure luxe. De testwagen was een 1.7 diesel en laat zich zeer gemakkelijk rijden, wij hebben ons dan ook niet verveeld. Ook biedt Hyundai zijn benzine versie 1,6 nu aan met 132 pk wat duidelijk meer is dan vroeger, zodat de bestuurder beschikt over meer power. Verder vonden wij nog wat extra’s tegenover de IX35, zoals telkens wanneer men met de wagen een bocht neemt gaat vooraan een extra licht branden langs de kant van de bocht, wel gemakkelijk op donkere plaatsen. De zetels toch niet onbelangrijk voor wie veel km rijdt zijn degelijk, zitten goed en zijn goed afgewerkt en te met een toets op een knop aan te passen. Alle instrumenten staan overzichtelijk in de wagen en men heeft tegenover de IX35 enkele verschuivingen doorgevoerd, wat zeker geen minpunt is, integendeel het interieur ziet er nog luxueuzer uit. Wat onze testwagen niet had was dat de koffer automatische kan geopend worden, misschien kan dit in een nabije toekomst ingebouwd worden. Eenmaal de koffer open is ziet men een zee van ruimte en men kan zeer gemakkelijk zaken in de koffer leggen gezien deze zich op een comfortabele hoogte bevindt. Wij kunnen u dan ook alleen maar aanraden om even deze wagen te gaan testen. Wij gaan u niet om de oren slaan met technische details voor diegene die dit nodig heeft verwijs ik graag naar de website van Hyundai.

 

Nog goed nieuws de saloncondities starten op 1 december,

Heeft u ondertussen zin gekregen om eens een proefritje te maken met deze nieuwe Hyundai, dan raad ik u aan om even

Garage Sterckx te contacteren op de Brusselsesteenweg 151 in Halle, tel 02/361.14.18 of via:
meer dan een maand vroeger dan het Autosalon. Een echte buitenkans, want een Hyundai was nooit zo aantrekkelijk. Er is al een nieuwe Hyundai Tucson vanaf 20.299 euro.

info@sterckx.be of http://www.sterckx.be/.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 feb 2024
Hugo Devillé | 02 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief