BEERSEL/REGIO Vzw Zot van Beersel organiseert ‘Do You Love The 70’s & The 80’s Party’

C21

BEERSEL/REGIO Vzw Zot van Beersel organiseert ‘Do You Love The 70’s & The 80’s Party’

Editiepajot_bart_devill___zvb2018
foto Devillé
 

Op zaterdag 10 november 2018 organiseert vzw Zot van Beersel voor de vierde maal  ‘Do You Love The 70’s & The 80’s Party’ in het  DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg. Na het grote succes van de vorige jaren, en na de lovende reacties,  kon Zot van Beersel vzw niets anders dan een vierde editie organiseren van “Do You love The 70’s & The 80’s”.

De vorige edities  zorgden steeds voor een volle zaal.  Leuke muziek, veel sfeer & gezelligheid, oude vriendenreünies, herinneringen ophalen van vroeger ….  Het bleek het juiste recept waar duidelijk nood aan is in de streek.  En ook nu belooft het niet anders te zijn. Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 70 en 80 wordt alweer een knaller van formaat.

De rode draad deze avond is alweer de reunie van de oude discobars uit de streek. Wie kent ze niet: Discobar Picasso, Discobar Anoniem en Discobar Fantasy.  Het waren stuk voor stuk topdiscobars uit Beersel en actief in de jaren 70, 80 & 90.  Ze brachten stuk voor stuk heel wat sfeer & beweging in Beersel en omstreken.

Kaarten in voorverkoop  kosten 10€, aan de kassa betaal je 13€ .  Kaarten zijn te verkrijgen  in “ ’t Winkeltje” Grote Baan in Beersel,  “Café Blue Note” in Halle; “Café Het Gildenhuis in Dworp”; Snack Het Pleintje in Alsemberg en Alzenbar in Alsemberg.

Deze organisatie is niet mogelijk zonder de steun van onze sponsors: Daarom danken wij oprecht sanitair Manu Demesmaeker,  café Blue Note in Halle, Profile Tyrecenter Redant Vorst, drankencentrale Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw en Lixuss.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief