LINKEBEEK De Moelie verwacht jong en oud

C21

LINKEBEEK De Moelie verwacht jong en oud

Editiepajot_bart_devill___moelie_madammen
ingezonden foto
 

 

Ook in Gemeenschapscentrum De Moelie in Linkebeek draait de programmatie vanaf begin  2019 op volle toeren. Ook hier is het spreekwoord “Goed begonnen, half gewonnen” van toepassing. Immers, er werd zowat aan iedere leeftijdscategorie gedacht! Voor de theaterliefhebbers brengen Myriam Bronzwaar, Tina Maereviet en Els Béatse “Huisvrouwmonologen”. Hoe verschillend het leven van deze drie vrouwen ook loopt, alle drie worden ze gedwongen om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden of lijden. Herkenbaar en grappig. In dit humoristische stuk volgen we de extravagante Elise, haar dochter Gijsje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia. Ze bespreken elkaars leven en huishouden: ontploffende wasmanden, houdbaarheidsdata, verjaardagsfeestjes, lakens verschonen en zo veel meer … Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 24 januari om 20u.  Meer info: https://www.demoelie.be/nl/event/20479/huisvrouwmonologen .

Iets helemaal anders is Gamebeek 14+ op vrijdag 25 januari vanaf 19u. In de Moelie kan je dan gamen op groot scherm. De organisatoren zorgen voor consoles, games en een grootbeeld projectie. Toegang is gratis. Voor jongeren vanaf 13 jaar. Wil je op de hoogte blijven van het gamen? Volg dan op de Facebookpagina van Gamebeek. CONSOLES: Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System en Nintendo Switch, Sega Master System, Sega Mega Drive, Arcadebox, Playstation III, Playstation IV en Playstation VR . In samenwerking met Just 4 Fun . Meer info: https://www.demoelie.be/nl/event/19270/gamebeek . En voor de kleinsten is er nog een familievoorstelling: Theater Oz en “Het circus van Ooit” (familie (3-9 jaar). Dit vindt plaats zondag 17 februari om 15 uur.

Welkom in het circus van drie dames. Een circus zonder leeuwen, trampolines of vangnet. Ze maken circus met drie keer niks. En toch is hun circus bijzonder. Zij doen stunts zonder gevaar, tovertrucs en dierenacts zonder dieren. Om eerlijk te zijn: alles wat zij doen, doen ze met overtuiging, met hart en ziel en met veel humor! Zo wanen we ons echt weer in dat charmante circus van vroeger, waar de stunts nog eenvoudig waren en de sfeer hartelijk en gezellig. Meer info: https://www.demoelie.be/nl/event/20484/het-circus-van-ooit

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief