Onderhoud wegdek STEENWEG OP ALSEMBERG (N235)

C21

Onderhoud wegdek STEENWEG OP ALSEMBERG (N235)

Scherm__afbeelding_2023-08-09_om_18
 

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert sinds maandag 7 augustus asfalteringswerken uit op de Steenweg op Alsemberg (N235) in Beersel, Drogenbos en Linkebeek. Tussen de grens met het Brussels gewest en de rotonde van de Grote Baan en de Molenstraat krijgen zowel de rijweg als de fietspaden een nieuwe asfaltlaag. De gewestweg is tijdens de volledige duur van de werken afgesloten voor alle verkeer. Volgens de huidige planning zijn de werken klaar voor de start van het nieuwe schooljaar.
Omleidingen voor alle weggebruikers
Voetgangers en fietsers kunnen omwille van veiligheidsredenen niet langs de werfzone passeren. Zij kunnen de zijstraten gebruiken om zich te verplaatsen. Aangezien de Steenweg op Alsemberg volledig is afgesloten, moet al het gemotoriseerd verkeer omleidingen volgen. Vooral zwaar en doorgaand verkeer houdt best rekening met hogere reistijden, omdat zij in beide richtingen moeten ontsluiten via de Brusselse ring (R0/E19).

> Meer info over de omleidingen is terug te vinden via wegenenverkeer.be/linkebeekwegenenverkeer.be/drogenbos ofwegenenverkeer.be/beerse

Rijweg en fietspaden krijgen nieuwe asfalt
Tijdens de werken worden eerst de fietspaden in klinkers tussen de rotonde van de Molenstraat tot en met de Ukkelsesteenweg vervangen door een asfaltverharding. Daarna krijgt de rijweg in de volledige projectzone, tot aan de grens met het Brussels Gewest, een nieuwe asfaltlaag. Zo zullen zowel fietsers als auto’s zich na de werken comfortabeler kunnen verplaatsen op de gewestweg tussen Beersel, Linkebeek en Drogenbos.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief