HERNE - Wereldkampioene Gdarts Chloe Francq, Super Mario Vandenbogaerde en Andy Baetens bij de opening van cafe De Kring

C21

HERNE - Wereldkampioene Gdarts Chloe Francq, Super Mario Vandenbogaerde en Andy Baetens bij de opening van cafe De Kring

Editie_herne_opening_cafe_1__kopie_
Een foto van achter de toog.- Foto marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_2__kopie_
De uitbaters met enkele wereldtoppers darts. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_3__kopie_
Veel volk in De Kring.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_4__kopie_
Andy zet zijn handtekening.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_5__kopie_
Mario mocht ook zijn handtekening zetten.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_6__kopie_
Opening van De Kring.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_8__kopie_
Veel volk in cafe De Kring.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_opening_cafe_7__kopie_
De sfeer was bijzonder leuk.- Foto Marc Colpaert
 
Laetitia Indekeu en Frederic Herman uit Tollembeek openden deze week hun café De Kring(vroeger de Katholieke Kring) in het centrum van Herne. Op zaterdag kwamen Wereldkampioene Gdarts Chloé Francq, Super Mario Vandenbogaerde(darts pdc) en Andy Baetens wereldkampioen(darts wdf) een kijkje nemen in de nieuwe zaak. Goed nieuws is tevens dat er een groot terras komt voor de zaak in de lente.
 
Een tijdje terug kocht de gemeente Herne café De Kring dat al een tijdje leeg stond. Er werd een hele procedure opgestart om een nieuwe concessiehouder te vinden. Er waren eerst vier kandidaten, toen waren ze nog met twee en ondertussen werden eind vorig jaar Laetitia en Frederic als kandidaat weerhouden. 
 
Laetitia had al ooit gewerkt in de horeca en één van haar voorvaderen Jozef Indekeu was volgens haar de eerste die in 1923 een drinkbare Pils samen met brouwerij van Alken maakte, verder is ze ondernemend en creatief en heeft een breed sociaal netwerk. Haar man Frederic heeft dan weer 10 jaar gewerkt voor een brouwerij als vrachtwagenchauffeur. Op zaterdag werd het café officieel geopend voor het publiek en wij waren daar natuurlijk bij, samen met heel veel andere mensen. Door dit nieuwe café komt er terug wat meer leven in het centrum van Herne, de mensen krijgen tenminste de kans om nog rustig iets te gaan drinken in eigen dorp. Ondertussen vonden al heel wat verenigingen de weg naar het café van Laetitia en Frederic. Ze hopen dat nog vele verenigingen uit Herne ook de weg vinden naar hun café en de achterliggende zaal. In het café staan als extra blikvanger twee dartsborden te blinken. Ze hopen dan ook dat heel veel mensen afzakken naar hun café om samen een wedstrijdje te spelen. Op zaterdag zat de zaak heel goed vol. Ook van ons een fantastisch start en doe zo verder.
De voorlopige openingsuren zijn maandag in de namiddag open, donderdag, vrijdag van 12 tot 01 uur, zaterdag en zondag open van 10 tot 01 uur. Deze openingsuren kunnen in de toekomst nog aangepast worden.  Wij wensen dit koppel veel geluk met hun nieuwe zaak.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief