NINOVE - Bestel nu uw valentijnsontbijt van de vzw Kapitein Baaf

C21

NINOVE - Bestel nu uw valentijnsontbijt van de vzw Kapitein Baaf

Editie_ninove_brug_twee_3__kopie_
Illustratiebeeld.- Foto Marc Colpaert
 
VZW Kapitein Baaf pakt ook dit jaar uit met een valentijnsontbijtactie.  Deze vijfde editie zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 februari en zondag 12 februari. Dit ten voordele van de infrastructuur en ondersteuning van KSA Sint-Baafs Ninove.
Met veel plezier presenteert Kapitein Baaf u zijn 5e editie van ‘De Kapitein Ontbijt’!
Tijdens het weekend van 11 en 12 februari 2023 steekt Kapitein Baaf VZW opnieuw de handen uit de mouwen. Een heerlijk, uitgebreid en verrassend ontbijt, door onze matrozen bezorgd aan huis ! De winst hiervan gaat natuurlijk weer integraal naar de werking van onze geliefde KSA Sint-Baafs Ninove.
 
De prijs voor het Deluxe-ontbijt (mét cava!) voor twee personen bedraagt 35 euro.
Zin om jezelf eens in de watten te leggen? De prijs van het Single-ontbijt bedraagt 20 euro. Ook kinderen kunnen meegenieten, want het Kids-ontbijt kost slechts 13 euro!
De Kapitein beperkt zich uiteraard niet enkel tot het bezorgen in Ninove! Onze matrozen bevaren de wateren in:  Groot-Ninove, Aalst, Denderleeuw, Geraardsbergen, Gooik, Haaltert, Liedekerke, Galmaarden, Brakel en Roosdaal.
 
Komt u uw ontbijt liever zelf ophalen? Ook dat is mogelijk! Kom gerust langs op het Hartencollege (Weggevoerdenstraat 55, 9400 Ninove). Bestellen kan tot en met maandag 6 februari 2023! via: https://kapiteinbaaf.be/activiteiten/valentijnsontbijt/

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief