REGIO - De Ambassadeur van het jaar is geworden: Distillery De Cort uit Pepingen

C21

REGIO - De Ambassadeur van het jaar is geworden: Distillery De Cort uit Pepingen

Received_1772590463224457
Ingezonden foto
 
Op dinsdag was er een netwerkmoment voor de Pajotse Ambassadeurs in brouwerij Lindemans in Vlezenbeek en de voorstelling van de brochure ‘Visit Pajottenland’ . Ambassadeur van het voorbije jaar wordt verkozen uit 4 genomineerden : T’Rest – Yume Ceramics – Groesting – Decort. Het werd Distillery De Cort uit Pepingen.
 
 
Niet minder dan 45 leden waren op de afspraak in brouwerij Lindemans in Vlezenbeek. Wauw, wat een opkomst ! Daar zijn we heel blij mee. En trots ook. Trots om deel uit te maken van een netwerk van gepassioneerde ondernemers die in het Pajottenland werkzaam zijn en samenwerken. Het spreekt tot de verbeelding van gasten, klanten en passanten als je zegt dat je een “Ambassadeur van het Pajottenland” bent.
Op dinsdagavond werden de Ambassadeurs ontvangen bij 1 van hun eigen ambassadeurs, vandaag hier bij Brouwerij Lindemans, die ons tijdens een gegidste rondleiding van ongeveer een uurtje wegwijs zal maken in de wereld van het bier. Daarna zal ik nog even terugblikken op onze werkzaamheden en verwezenlijkingen van het voorbije jaar en wat er in 2024 op de activiteitenplanning staat. We kiezen ook de Ambassadeur van het Jaar en er is tijd om te netwerken", vertelde voorzitter Ilse Dewaelheyns
 
Ze gingen van start met een terugblik naar de activiteiten van 2023:
- Feest op Paddenbroek met een streekmarkt i.s.m. onze Ambassadeurs;
- een Lekkernijentocht tijdens de week van de Korte Keten waar heel wat te proeven viel bij onze deelnemende Ambassadeurs;
- een succesvolle editie speurtochten met de auto, fiets- en scooter/vespa’s die liepen van april tot oktober waarmee we meer dan 1000 bezoekers het Pajottenland en Zennevallei hebben laten ontdekken.
- Er waren ook 2 fijne netwerkmomenten bij Ambassadeurs die telkens weer extra samenwerking teweeg brengen en
- LAST BUT NOT LEAST : we hebben het jaar afgesloten met een knaller, nl. we hebben een eigen brochure uitgebracht.
Deze ‘Visit Pajottenland’ brochure kwam er dankzij de samenwerking van onze Ambassadeurs en we mogen met fierheid zeggen dat dit mag gezien worden! Deze worden verdeeld via Ambassadeurs, op beurzen en toeristische diensten over heel het land en met dank aan enkele Pajotse gemeenten die reeds brochures hebben aangekocht. Zender heeft hieraan eveneens medewerking verleend.
Deze brochure is gemaakt voor en door de ambassadeurs om hen een zichtbaarheid te geven, in tastbare vorm is dit een item waarmee je als ambassadeur ook extra promotie krijgt. 
 
Voor 2024 kijken we vooruit met een mooie planning.
 
- Tijdens de maand april zullen we ook aanwezig zijn op Galmusant waar we samenwerken om een mooie streekmarkt met de gemeente Galmaarden tot stand te brengen.
- Tijdens de week van de Korte Keten(mei) zal er opnieuw een Lekkernijentocht zijn langsheen ambassadeurs die wensen deel te nemen.
- Ook staat er een 2 de editie van de speurtocht voor de zomermaanden (tot najaar) op de planning,
- een klantenspaaractie bij deelnemende Ambassadeurs
- en een zomernetwerkmoment (in juni).
Dat het bestuur niet stil zit en graag nog heel wat beweging zet in onze prachtige streek, hoef ik niet te herhalen…
 
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief