Editiepajot_roosdaal_damesdz_foto_13_willy_appelmans

Editiepajot_roosdaal_damesdz_foto_14_willy_appelmans

Editiepajot_roosdaal_damesdz_foto_15_willy_appelmans

Niettegenstaande dames van Denderzonen Pamel op zoek zijn naar nieuwe meisjes die interesse betonen in vrouwenvoetbal wonnen zij het voorbije weekend hun derbymatch tegen Strijland Gooik.

In deze match in eerste provinciale van het damesvoetbal stond er in deze wedstrijd een harde wind, en was het moeilijk om de ballen onder goede controle te krijgen. Strijland Gooik dat gedurende de eerste helft de wind in de rug meehad kon de wedstrijd domineren en scoorde dan ook de 0-1 op vrije trap net buiten de backlijn. DZ Pamel maakte snel daarna gelijk, doch  moest snel nadien terug een doelpunt incasseren, zodat de rust inging bij een 1-2 score.

Na de rust kwam de dames van DZ Pamel gemotiveerd de kleedkamers uit en domineerden zij de wedstrijd, wat uiteindelijk een einduitslag gaf van 4-2. Bij Pamel scoorde Katia Honee driemaal en maakte An De Saeger het resterende doelpunt.

Dus alle sportieve meisjes die interesse hebben om deze vrouwenploeg te vervolledigen of om de voetbalmicrobe in zich te laten bovenkomen,  kunnen contact opnemen via de website van deze dames van Denderzonen Pamel:  www.dzpamel.be