GOOIK / GALMAARDEN / LENNIK / ROOSDAAL - Film ‘Paradijsplekjes van het Pajottenland’ wint prijs in Het Gouden Hamertje

C21

GOOIK / GALMAARDEN / LENNIK / ROOSDAAL - Film ‘Paradijsplekjes van het Pajottenland’ wint prijs in Het Gouden Hamertje

Logo_paradijsplekjes

Het Regionaal Landschap werd gisteren,  bekroond op het DVD-filmfestival Het Gouden Hamertje in het Koetshuis van Strijtem (Roosdaal). De jury roemde deze kortfilm over de Paradijsplekjes van het Pajottenland als een ‘bijzonder frisse en originele inzending’ en beloonde hen met de prijs van beste muziek. De film en de bekroonde muziek vallen gratis te downloaden via www.paradijsplekjes.be.

De film ‘Paradijsplekjes van het Pajottenland’ werd in opdracht van het Regionaal Landschap gemaakt door Tony Grant en Marcel De Jonghe van Perilous Landings. Het begeleidende paradijslied ‘Liedjes in de wolken van ’t Pajottenland’ werd gecomponeerd door Yves Bondue en gezongen door An-Sofie Noppe van Le Vélo Vert (1).

Met de paradijsfilm reis je mee naar 21 verrassende natuurgebieden, rustplaatsen en uitzichten in het Pajottenland… van Eden, heden en morgen. Ontdek de plekken waar akkervogels broeden, krekels zingen en wandelaars en fietsers genieten van het landschap. Veldleeuweriken, vossen en Makrallen nemen je bij de hand langs de Postkoetsweg in Roosdaal, de Zuunbeek in Pepingen en andere paradijsplekjes in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne en Lennik.

Zet het paradijslied op je iPod en fiets langs de Paradijsplekjes met twee uitgestippelde fietslussen op het fietsnetwerk (50 en 75 km). De 21 plekjes, het lied en de fietslussen kan je downloaden op www.paradijsplekjes.be.


(1) Le Vélo Vert - www.levelovert.be -  bestaat uit Yves Bondue, An-Sofie Noppe, Rudi Degryse en Jan De Smet. Ze spelen met twee zangstemmen, accordeon, gitaar, contrabas, piano, drums en percussie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2010
Willy Appelmans
Alwin Loeckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024

archief