HALLE / GALMAARDEN / PEPINGEN / GOOIK / ROOSDAAL / LENNIK / DILBEEK - Weg van Klassiek

C21

HALLE / GALMAARDEN / PEPINGEN / GOOIK / ROOSDAAL / LENNIK / DILBEEK - Weg van Klassiek

Weg_van_klasssiek_foto_leen_van_de_weghe
Foto © Leen Van De Weghe
 

Van vrijdag 26 tot zondag 28 augustus neemt Weg van Klassiek! muziek- én natuurliefhebbers mee naar verrassende plekjes in het Pajottenland. Men wordt er op intieme locaties verwend met concerten van binnen- en buitenlandse topmusici als Gavriel Lipkind, Yossif Ivanov en I Solisti del Vento.

Het glooiende Pajottenland is een melodie op zich en bezaaid met unieke plekjes. De concertlocaties zijn zelf ook hoofdrolspelers: Villa Hellebosch, Hof te Leysbroek en de Sint-Pauluskerk in Vollezele, Hof ter Rijst in Pepingen, het Kasteel van Saffelberg in Gooik, de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Lombeek, het Kasteel van Eizeringen en de Melkerij en het Kasteel van Gaasbeek. Ook in muziekstukken als Franz Liszts Années de Pèlerinage, Robert Schumanns Die Waldszenen, Ludwig van Beethovens Frühlingssonate, Hector Berlioz’ Les Nuits d’Eté … is de natuur nooit ver weg. Laat je in een paradijselijk groen kader meevoeren door betoverende muziek!
 
Om het festival ‘Weg van Klassiek’ mogelijk te maken, sloegen een aantal partners de handen in elkaar: de Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei, de Cultuur- en Gemeenschapscentra Vlabra‘ccent regio Pajottenland & Zennevallei, Kasteel van Gaasbeek, Rosario, vzw Servais en Regionaal Landschap Zenne, Zuun & Zoniën. Het festival kreeg de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Gemeenschap.
 
Meer informatie over de locaties en data concerten op info@wegvanklassiek.be , www.wegvanklassiek.be.
 
Een festivalticket (formule all-in: 9 concerten, 6 maaltijden, drank en zoveel meer!) kost € 190, een dagticket (all-in: 3 concerten, middag- en avondmaal en omkadering) kost € 80, losse tickets voor de concerten kosten € 15 per concert.
Festivaltickets en dagtickets zijn vanaf 18 juni en bij voorkeur vóór 1 juli te reserveren. De losse tickets voor de concerten zijn beschikbaar vanaf 1 juli. Reserveren kan online op www.wegvanklassiek.be , tickets zijn te koop in CC Westrand, Kamerijklaan z/n in 1700 Dilbeek, T. 02 466 20 30, info@westrand.be  of www.westrand.be  en Kasteel van Gaasbeek, Kasteelstraat 40 in 1750 Gaasbeek, T. 02 531 01 30, info@kasteelvangaasbeek.be  of www.kasteelvangaasbeek.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2011
Felix Merckx
Leen Van De Weghe
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief