Auto op zijn kop in BEERT

C21

Auto op zijn kop in BEERT

Editiepajot_autop_op_zijn_kop_in_beert_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

PZ Pajoittenland hield alcoholcontroles in Galmaarden, Gooik en Pepingen. Op de parking van het kasteel van Gaasbeek werd een gestolen voertuig terug gevonden en in de Eikstraat belande een voertuig op zijn kop.

PZ Pajottenland heeft een gestolen Chevrolet teruggevonden die achtergelaten was zonder nummerplaten op de parking van het kasteel te Gaasbeek. Het voertuig werd in de loop van vorige week gestolen te Ninove.
Alcoholo controles werden uitgevoerd in Galmaarden (Nieuwstraat), in Gooik (Edingsesteenweg en in Pepingen (Ninoofsesteenweg). In Galmaarden werden 21 controles gehouden en waren aqllen negatief. In Gooik werden 15 bestuurders gecontroleerd. Hier bliezen 3 bestuurders een alarmfase en 1 bestuurder blies positief. In Pepingen werden 21 bestuurders gecontroleerd. Twee bliezen in alarmfase en één blies positief.
In de Eikstraat in Beert gebeurde een spectaculair ongeval. Een wagen kwam op zijn dak terecht, doch er vielen geen gekwetsten. De bestuurder van de wagen had niets gedronken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief