GALMAARDEN - Truckshow in Vollezele

C21

GALMAARDEN - Truckshow in Vollezele

Colpaert_galmaaren_truckshow_3
 
Colpaert_galmaarden_truckershow_1
Colpaert_galmaarden_truckershow_2
Colpaert_galm_truckshow_4
Colpaert_galmaarden_truckshow_5
 

Op zaterdag 2 augustus organiseerden de Pajotse Truckers uit Gooik al voor de 17 de keer hun truckshow naast het voetbalterrein van SKO in Vollezele. De organisatoren mochten opnieuw heel wat trucks van over heel Vlaanderen verwelkomen in Vollezele. Ook heel wat nieuwsgierige mensen kwamen een kijkje nemen.

Onder de aanwezigen vonden wij ook Sandy Eechout uit Iddergem (Geraardsbergen). Sandy rijdt al zeven jaar met een zware truck en is het nog lang niet beu. “ Ik rij nu al zeven jaar in België, af en toe ga ik ook eens de grens over, maar meestal ben ik ’s avonds terug thuis. Ik vind het leuk want rijden met zo’n truck geeft je een gevoel van vrijheid. De keerzijde van de medaille is dat je veel uren moet werken en dat dit niet altijd goed is voor je sociale leven”, vertelde Sandy.
 
Even verderop maken wij kennis met de zwaarste truck die te vinden is op de weide, deze truck is eigendom van Fernand Dick uit Tubeke en heeft een vermogen van 540 PK en kan hiermee tot 280 ton trekken! Deze truck wordt natuurlijk alleen maar gebruikt voor speciale zaken zoals zware delen van een brug vervoeren. De kostprijs is navenant ongeveer 200.000 euro.
Om 17.00 uur werd dan het startschot gegeven voor een rondrit door het Pajottenland. De dag werd afgesloten met een optreden van Texas Twixy, gevolgd door een avondfuif met discobar Convention. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief