GOOIK - 45 jaar De Reinaertvrienden

C21

GOOIK - 45 jaar De Reinaertvrienden

Editiepajot_heirkuis_reinaertvrienden

De Reinaertvrienden vormen al 45 jaar lang een unieke jeugdvereniging die actief is in Heikruis en ver daarbuiten. Officieel zijn we de oudste jeugdvereniging van Groot-Pepingen, en daar zijn we terecht trots op.

Wie die “Reinaertvrienden” nu eigenlijk zijn? Wij zijn een levendige en onafhankelijke jeugdvereniging van schoolgaande, studerende en werkende jeugd uit Heikruis en omstreken. In een goede vereniging draait het allemaal om de leden, en hier vinden we het sterkste punt van de Reinaertvrienden terug: een hechte vriendenkring vormt de basis van ons klein maar stevig ledenbestand. Ons hoofddoel blijft cultuur, sport en amusement in het bereik van iedere jongere brengen in een open en tolerante sfeer.

Onze activiteiten gaan door op vrijdagavond vanaf 19u00 in het Cultureel Centrum van Heikruis, onze “Malpertuus”, of we trekken ergens te lande. Tijdens de zomervakantie (juli & augustus) verhuizen we naar Hof Ter Rijst (lokaaltje recht tegenover de taverne), waar onze openluchtactiviteiten plaatsvinden. Eens binnenspringen op één van deze locaties volstaat om een activiteit mee te maken, iedereen is altijd welkom.

Wij blijven ook op zoek naar nieuwe leden! Ben je 15 jaar of ouder, ben je van het mannelijke geslacht, hou je van plezier maken en ben je op zoek naar een leuke manier om je vrijdagavond door te brengen? Dan heb je alle troeven in handen om onze rangen te vervoegen! Elke vrijdag vanaf 19u ben je van harte welkom op onze activiteiten in het Cultureel Centrum op de Plaats te Heikruis of tijdens de zomer elke vrijdag vanaf 19u in Hof Ter Rijst op onze zolder. Meer info? Kris Timmermans: kris_timmer@hotmail.com  of 0496/75 14 67.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2008
Kris Timmermans
Kris timmermans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief