REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

 Verkeerscontrole 
SINT-PIETERS-LEEUW - Dinsdag 18 november tussen 7.30 en 9 uur werd er verkeerscontrole uitgevoerd ter controle van het misbruik van de busstrook op de Bergensesteenweg.15  bestuurders werden uit het verkeer geplukt wegens het onrechtmatig gebruik van de busstrook. Zij krijgen een onmiddellijke inning voorgeschoteld van 50€. Eén bestuurder reed met een voertuig met een vervallen keuringsbewijs. Twee bestuurders begaven zich via de Leon Kreperlaan naar de Bergensesteenweg richting Brussel. Tijdens de uitvoering van dit manoeuvre overschreden ze de doorlopende streep en negeerden ze het verkeersbord D1. Hen wordt een onmiddellijke inning van 150 € voorgesteld. Eén voertuig werd inbeslaggenomen omdat het onrechmatig gebruik maakte van een buitenlandse nummerplaat en niet verzekerd was. 

Controle op Brusselbaan
SINT-PIETERS-LEEUW - Tijdens een aangekondigde verkeerscontrole op 20 november tussen 7.30 en 9.10 uur op de Brusselbaan werden 540 voertuigen gecontroleerd. 88 bestuurders overschreden de toegestane snelheid. De maximale gemeten snelheid bedroeg 102 km/u. De controle werd uitgevoerd binnen de bebouwde kom. 

Tegen stootbalk
LENNIK - Zaterdag omstreeks 20.15 uur gebeurde een verkeersongeval stoffelijke schade in de Kroonstraat. Dirk P uit Ninove komt ingevolge het gladde wegdek in aanrijding met een betonnen stootband. Dirk P raakt niet gewond 

Tegen afsluiting
PEPINGEN - Zondag omstreeks 1,45 uur gebeurde een verkeersongeval stoffelijke schade in de Doornstraat. Mathias V uit Lennik verliest ingevolge het gladde wegdek de controle over zijn stuur en komt in aanrijding met een afsluiting. Mathias V raakt niet gewond. 

Vluchtmisdrijd
GALMAARDEN - Vrijdag rond 23.15 uur gebeurde er een verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf  in de Molenstraat. Het geparkeerde voertuig eigendom van Christophe V uit Galmaarden wordt aangereden, het aanrijdend voertuig pleegt hierop vluchtmisdrijf. 

Over de kop
GOOIK - Zaterdag omstreeks 4.21 uur gebeurde een verkeersongeval lichamelijk letsel in de Oude Geraardsbergsestraat. Olivier VDV uit Galmaarden verliest de controle over het stuur van zijn voertuig, komt in aanrijding met een verlichtingspaal waarna het voertuig op zijn dak terecht komt. Olivier raakt licht gewond en wordt door dienst 100 naar ziekenhuis in Anderlecht overgebracht.

Met auto in de gracht 
GALMAARDEN - Zaterdag omstreeks 7.45 uur gebeurde een verkeersongeval lichamelijk letsel in de Heirbaan. Liesbet S uit Geraardsbergen verliest de controle over haar stuur en komt in de gracht terecht. Liesbet raakt licht gewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis te Geraardsbergen. 

Stoffelijke schade
GOOIK - Zaterdag omstreeks 12 uur gebeurde een verkeersongeval stoffelijke schade aan de Ninoofse steenweg kruispunt Zwartschaapstraat. Carine V uit Lennik komt op het kruispunt met haar voertuig in aanrijding met het voertuig bestuurd door Boudewijn D uit Roosdaal. Er vielen geen gewonden enkel stoffelijke schade 

Botsing
GALMAARDEN - Zaterdag rond 12.45 uur gebeurde een verkeersongeval stoffelijke schade in de Molenstraat. Peggy W uit Gooik verliest (vermoedelijk ingevolge een sneeuwbui) de controle over het stuur van haar voertuig en komt in aanrijding met een tegenliggend voertuig bestuurd door Gregory M uit Haaltert. Er vielen geen gewonden. Er is enkel stoffelijke schade 

Twee laptops een Ipod en handtas gestolen
PEPINGEN - Tussen donderdag en vrijdag gebeurde een diefstal in de Hondzochtstraat. Dader(s) boren gaatje in raam ter hoogte van de klink waarbij ze deze kunnen openen. Ze stelen in de woonkamer twee laptops een Ipod en handtas. 

Aanhangwagen gestolen
GOOIK - In de nacht van donderdag op vrijdag verdwenen dieven met een aanhangwagen aan de Ninoofsesteenweg. De aanhangwaagen stond op een weide en werd daar gestolen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief