REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

Schouw afgewaaid
HALLE - In de Melkerijstraat kwam door de wind een schouw op een dak terecht. De brandweer van Halle legde er een zeil over.

Jassen gestolen
HALLE - Uit een wagen die in de Suikerkaai aan de vaart geparkeerd stond, zijn twee jassen gestolen. De dief sloeg een raam in.

Dief betrapt
HALLE - Een inwoner van een huis in de Halleweg werd zaterdagmorgen om 5 uur wakker door een inbreker die de trap opkwam. De bewoner begon te roepen. Hierop ging de indringer lopen met een handtas. 

Waterlek zette woning onder
HALLE - Een waterlek heeft maandag omstreeks 1.30 uur heel wat schade veroorzaakt in een leegstaande woning aan de Ninoofsesteenweg. De brandweer kwam ter plaatse om het water te verwijderen. 

Schoorsteenbrand
LENNIK - De brandweer rukte zondag rond 11 uur uit voor een schouwbrand in de Joseph Van Den Bosschestraat. Er was weinig schade. 

Verkeersongeval stoffelijke schade
GOOIK - Carla V uit Ninove verliest zondag rond 21.40 uur in de Terlostraat de controle over het stuur van haar voertuig en komt in aanrijding met de afsluiting voor een woning. 

Verkeersongeval  met gewonden
BOGAARDEN - Kim V uit Pepingen verliest zondag rond 23 uur in de Molenstraat, tijdens een uitwijkmaneuver op een glad wegdek,  de controle over het stuur van zijn voertuig. Het voertuig komt tot stilstand in de berm. Kim V raakt licht gewond . 

Verkeersongeval stoffelijke schade
ELINGEN - Melissa V uit Lennik verliest maandag rond 1,.20 uur op het gladde wegdek in de Hallebaan de controle over het stuur van haar voertuig en komt in aanrijding met verkeersbord .

Diefstal met braak
BEERT - Een ruit aan de voorzijde van de woning wordt zaterdagnamiddag stuk geslagen in een woning aan de Eikstraat. Er wordt een televisie toestel en een DVD gestolen. 

Arbeider gewond na instorting stelling
LEMBEEK - Op een werf in de Vinkstraat in Lembeek, is maandagmorgen een 39-jarige arbeider gewond geraakt. De man stond aan de eerste verdieping op een stelling. De stelling begaf het en de man viel drie meter dieper. Hij werd gewond aan het hoofd. Hij kreeg de eerste zorgen van een MUG-team en de hulpdiensten. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis van Tubeke. 

Twee computers gestolen
SINT-PIETERS-LEEUW - Er werd tijdens de dag en de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning aan de Groot-Bijgaardenstraat. De inbraak gebeurde na het stukslaan raam aan de achterdeur. Er werden uit de woning  twee laptops ontvreemd. 

Tegen woning
GOOIK – Een lichte vrachtwagen Suzuki bestuurd door V Francine uit Gooik begint dinsdag rond 8.15 uur op het gladde wegdek in de Vollezelestraat 123 te slippen en komt tot stilstand tegen een woning. 

Drie ongevallen stoffelijke schade
GOOIK - Door het gladde wegdek komen er in de Terlostraat drie personenauto’s dinsdagmorgen net voor 8 uur in aanrijding met een vaste hindernis. De ongelukken gebeurden nadat de wagens zijn geslipt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2009
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024

archief