N-VA GOOIK gaat samenwerken met N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

C21

N-VA GOOIK gaat samenwerken met N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

Colpaert_gooik_nva_1
Zittend: Wim Struelens, Jan Schets, Isabelle Pierreux, Bruno François. Staand: Marleen De Kegel, Paul Van den Bosch ( voorzitter arrondissement Halle-Vilvoorde) en Anne-Marie Vanbelle-Cloesen. - Foto Marc Colpaert.
 

De N-VA afdelingen van Gooik en Sint-Pieters-Leeuw hebben tijdens een gemeenschappelijke bestuursvergadering - onder impuls van Isabelle Pierreux (waarnemend voorzitter van Gooik) en Marleen De Kegel (waarnemend voorzitter van Sint-Pieters-Leeuw) – besloten om voortaan op regelmatige tijdstippen samen tot actie over te gaan. Zij krijgen eveneens de steun van schepen Geert De Cuyper uit Lennik.

Beide besturen gaan er van uit dat door deze samenwerking een grotere ploeg ontstaat die nieuwe ideeën en initiatieven aan een groter publiek zal kunnen presenteren. Een Kaas- en Wijnavond en een gespreksavond met N-VA voorzitter Bart De Wever zijn reeds gepland. De Kaas- en Wijnavond zal doorgaan in de benedenzaal van zaal Familia in Gooik centrum en dit aan de vooravond van de Vlaamse en Europese verkiezingen namelijk op zaterdag 6 juni vanaf 18 uur.

Verdere info omtrent de gespreksavond met Bart De Wever leest u later.Tijdens deze vergadering werden ook de kandidaturen van Marleen De Kegel en Isabelle Pierreux voor de komende Vlaamse en Europese verkiezingen aangekondigd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 22 jun 2024
Marc Colpaert | 21 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief