GOOIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Julienne Segers kreeg het gouden Sint-Romboutskruis opgespeld

C21

GOOIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Julienne Segers kreeg het gouden Sint-Romboutskruis opgespeld

Editiepajot_spl_romboutskruis_1_felix_merckx
Het zangkoor van Leerbeek kwam hulde brengen aan Julienne Segers. (Foto Felix Merckx)
 
Editiepajot_spl_romboutskruis_2_kl_felix_merckx
Julienne Segers kreeg het Sint-Romboutskruis opgespeld. (Foto Felix Merckx)

In het woon- en zorgcentrum St. Antonius in Sint-Pieters-Leeuw kreeg Julienne Segers het gouden Sint-Romboutskruis opgespeld voor haar 40 jaar dienst in de parochie Sint-Pieter  Leerbeek.
Een sterke delegatie van haar vroegere parochie kwam hiervoor naar het rusthuis, waar ze sinds 22 september 2008 verblijft

“Jarenlang was Julienne Segers  lid van de parochieploeg, totdat deken Fons Boey, door de verkiezing van een nieuwe ploeg er voor zorgde dat er geen ploeg meer overbleef.
Ettelijke jaren was jij present in de zaterdagavondvieringen en deelde jij mis- en zangboekjes uit aan onze kerkgangers. Jij hebt zeker ook commerciële talenten. Als geen ander slaagde jij er in om, jaar na jaar advents- en vastenkalenders aan de man of vrouw te brengen. In veel parochies worden deze kalenders achteraan in de kerk gelegd en mogen zij gratis worden meegenomen, omdat zij niemand vinden die voor hun verkoop wil instaan.
Je moest je telkens weer haasten om vooraan je plaats in te nemen, want zolang als ik mij herinner ben je lid geweest van ons parochiaal zangkoor. Ik mag hier ook getuigen je mistte weinig repetities. Nu je spijtig genoeg niet meer met hen kan meezingen, blijf je toch nog bij het koor betrokken. Je werd onlangs aangesteld als Erevoorzitster” zegde Freddy De Loecker, woordvoerder parochieploeg Leerbeek Sint-Pieter tijdens zijn toespraak.

Verder haalde hij ook haar verdienste aan in de hobbyclub

Vanwege het zangkoor, waarvan Julienne ook jarenlang lid was kreeg ze een bloeiende orchidee.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief