De bordjes van de kennismakingswandeling De Groeituin blijven hangen in OETINGEN

C21

De bordjes van de kennismakingswandeling De Groeituin blijven hangen in OETINGEN

Editie_gooik_groeituin_3__kopie_
Enkele mensen aan het werk in de Groeituin. - Foto Marc Colpaert
 
De kennismakingswandeling in en rond de Groeituin in Oetingen was een succes en daarom zullen de bordjes van deze wandeling ook in de toekomst blijven hangen! En er is meer, op donderdag 8 april komt Joske Ruytinx, wetenschapper in de toegepaste biologische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Brussel, bodemstalen nemen in de Groeituin. Hiervoor kan ze jouw hulp zeker gebruiken
Tijdens de kennismakingswandeling van de Groeituin in Oetingen, kwamen niet minder dan  137 bubbels er op af, met 203 volwassenen en 248 kinderen, en er werden 200 zakjes met materiaal verdeeld. Dus de organitoren mogen zeker spreken van een succes!
En er is nog goed nieuws! Jullie kunnen nog veel meer vriendjes aanraden de wandeling te volgen, want de bordjes van de kennismakingswandeling blijven permanent hangen.
Vanaf de paasvakantie kunnen jullie op onze webpagina (www.groeituin.be) de materiaallijst terug vinden, die jullie nodig hebben om de wandeling te ondernemen.
 
We zoeken ook nog een meter en een peter voor deze Groeituin wandeling. Woon je in de buurt en heb je zin om eens in de twee maand de wandeling te controleren? (Hangen de bordjes nog vast? Kloppen de linken nog? Zodat we er zeker van zijn dat er nog veel gezinnen de tocht kunnen ondernemen.) Geef ons dan zeker een seintje op het mailadres: communicatie@groeituin.be.
 
Op donderdag 8 april komt Joske Ruytinx, wetenschapper in de toegepaste biologische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Brussel, bodemstalen nemen in de Groeituin. Hiervoor kan ze jouw hulp zeker gebruiken!
 
Ben je tussen 10 en 18 jaar oud? Heb je zin om mee te helpen deze bodemstalen te nemen en te onderzoeken? Help je graag de boeren om de bodem van de groentenpercelen te verrijken? Dan kan jij er bij zijn. 
De plaatsen zijn beperkt en exclusief, dus schrijf je snel in!
 
We voorzien een programma van 1 uur waarbij 3 groepen van telkens 5 jongeren activiteiten zullen doen om meer te weten te komen over de bodem in de Groeituin.

We ontvangen een groep van 15 jongeren om 10u30 en een groep van 15 andere jongeren om 11u45.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief