GOOIK - Het was proclamatie bij de Academie voor Dans, muziek en Woord

C21

GOOIK - Het was proclamatie bij de Academie voor Dans, muziek en Woord

Editie_gooik_academie_3__kopie_
Een trotse jongedame komt haar diploma en haar geschenkje halen.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_academie_4__kopie_
Leerlingen en leerkrachten samen op het podium.- Foto Marc Colpaert
 
De leerlingen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans hebben het voorbije schooljaar het beste van zichzelf gegeven. Nu was het tijd voor de proclamatie in de kerk van Strijland, dit voor de leerlingen van Gooik, Herne en Galmaarden. Van trombone tot dwarsfluit, van piano tot drum, … De leerlingen Muziek hebben elk instrument met veel liefde bespeeld. De leerlingen Woord babbelden er het hele schooljaar op los. Ze gingen op avontuur in de wondere wereld van woorden en klanken. De dansenergie van onze dansers en danseressen resulteerde in prachtige choreografieën en mooie houdingen en technieken.
Maar nu was het tijd om dit muzikale, literaire en bewegende schooljaar af te sluiten!
De leerlingen, leerkrachten en de directie van de Academie voor Muziek, Woord en Dans nodigden iedereen dan ook graag uit op de  proclamatie en prijsuitreiking. 
 
De Academie van Gooik biedt deeltijds kunstonderwijs in de richtingen muziek, woordkunst-drama en dans voor iedereen, jong en oud, die kunst wil beoefenen, maken en beleven. Elke leerling krijgt bij ons de kans zich op zijn eigen tempo in een kunsttaal te verdiepen en zich daarin uit te drukken. Zelfvertrouwen, openheid, positieve ervaringen, zin voor schoonheid, zorgzaamheid, uitdaging, respect, passie, plezier vormen daarbij de rode draad.
 
"Ook al was er de corona toch slagen wij er in om al zes jaar op rij ons aantal leerlingen te verhogen", sprak een trotse directeur Sarah Copriau. Burgemeester Michel Doomst mocht als laatste  een dankwoordje 'placeren'. Als afsluiter werden alle leerlingen en leerkrachten samengebracht voor een groepsfoto.  

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief