GOOIK - Het eerste WK-bord ingehuldigd door minister Ben Weyts

C21

GOOIK - Het eerste WK-bord ingehuldigd door minister Ben Weyts

Editie_gooik_renners_koers_ben_4__kopie_
Johan Museeuw(rechts) en Ben Weyts onthullen het bord.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_renners_koers_ben_1__kopie_
Ben Weyts reed zich in de kijker!. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_renners_koers_ben_2__kopie_
Onthulling bij het WK-punt.- Foto Marc Colpaert
 
Op woensdag 18 augustus lanceert Vlaams minister van Sport ‘De Koers Komt Thuis’, de verschillende ambitieuze fietsinitiatieven in aanloop naar het WK Wielrennen in Vlaanderen, exact één maand voor de start. In dit jaar van de fiets in Vlaanderen hebben deze initiatieven alvast een duidelijk doel: van Vlaanderen één grote WK-route maken en zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. De minister en enkele fietsambassadeurs zoals Johan Museeuw fietsten alvast de eerste #dekoerskomtthuis-route in.
 
In dit jaar van de fiets in Vlaanderen, met het WK Wielrennen in september als hoogtepunt, wil Sport Vlaanderen zoveel mogelijk Vlamingen op de fiets krijgen. En dus trok Ben Weyts nog maar eens zijn koersbroek aan, om naar het Pajottenland te rijden. Hij kwam samen met nog andere mensen zoals Johan Museeuw, nog vlug even het eerste 'dekoerskomtthuis-route inrijden en onthulde hij tevens het eerste WK-bord op enkele honderden meters van Paddenbroek. Nadien trok het gezelschap met een dertigtal fietsers voor een rit door het Pajottenland.
 
Wie een fietstocht langs de WK-punten wil rijden, maakt kans op mooie prijzen. Door een leuke foto te maken bij het bord aan een van de WK-punten en deze te delen met de hashtag 
#dekoerskomtthuis en de mention @SportVlaanderen op Instagram, neem je deel aan de fotochallenge. Burgemeester Michel Doomst en schepen Christa Dermez reden mee met de fiets door het Pajottenland.
 
Alle informatie hierover kan men vinden op http://sport.vlaanderen/dekoerskomtthuis

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief