KESTER - Zorg dat er geen bol bij staat op uw WK-bord foto

C21

KESTER - Zorg dat er geen bol bij staat op uw WK-bord foto

Editie_gooik_wk_bord_2__kopie_
Let op wat je doet ter hoogte van dit bord, want big brother is ....- Foto Marc Colpaert
 
Door een leuke foto te maken bij een bord aan een van de WK-punten in Gooik en deze te delen kan je mooie prijzen winnen. Toch even opletten, want ter hoogte van de Heidestraat in Kester staat ook zo een WK-bord met in de buurt een Navo-basis en daar zijn ze totaal niet happy, als je in hun buurt met een fototoestel rondloopt. Dus verschiet niet als er daar plots ne militair naast u staat, moest je daar het 'kieken' uithangen.
Op woensdag 18 augustus werd ‘De Koers Komt Thuis’, met de verschillende ambitieuze fietsinitiatieven in aanloop naar het WK Wielrennen in Vlaanderen, exact één maand voor de start, voorgesteld in Gooik. In dit jaar van de fiets in Vlaanderen hebben deze initiatieven alvast een duidelijk doel: van Vlaanderen één grote WK-route maken en zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. 
Op tal van plaatsen werden speciale borden geplaatst. Wie een fietstocht langs de WK-punten wil rijden, maakt kans op mooie prijzen. Door een leuke foto te maken bij het bord aan een van de WK-punten en deze te delen met de hashtag  #dekoerskomtthuis en de mention @SportVlaanderen op Instagram, neem je deel aan de fotochallenge. Ter hoogte van de Heidestraat in Kester staat er ook zo een bord, maar achter u staat de Navo-basis en daar mogen absoluut geen foto's van gemaakt worden. U doet er dan ook goed aan om op te letten wat u daar ter hoogte van dit bord allemaal doet, want neen die militairen kunnen echt niet lachen met grappenmakers. Voor je het weet staat 'Xavier' naast u. Alle informatie over de koers kan men vinden op http://sport.vlaanderen/dekoerskomtthuis  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief