GALMAARDEN - Opening padelterreinen in het sportcomplex valt bijna in het water

C21

GALMAARDEN - Opening padelterreinen in het sportcomplex valt bijna in het water

Editie_galmaarden_padel_3__kopie_
Het was duidelijk het weer viel tegen. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_padel_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_padel_2__kopie_
Het ziet er wel mooi uit. - Marc Colpaert
 
De gemeente Galmaarden heeft twee padelterreinen aangelegd ter hooogte van het sportcomplex in Galmaarden. Deze werden feestelijk geopend met ondermeer Tom De Sutter (ex-profvoetballer bij o.a. Anderlecht en Club Brugge en één van de pioniers van de padelsport in Vlaanderen), dit op vrijdag 1 oktober om 20 uur. Alleen de weergoden vonden dit blijkbaar maar niets want de regen viel met bakken naar beneden.
 
De afgelopen weken werden twee padelterreinen aangelegd op het sportcomplex van Galmaarden. De terreinen zijn nu klaar om de liefhebbers van deze populaire sport én zij die er eens van willen proeven te verwelkomen. Nu het huishoudelijk reglement en de gebruikersvergoedingen op de gemeenteraad van 28 september zijn goedgekeurd, kunnen ze de padelterreinen feestelijk openen. Iedereen is welkom op de officiële opening van de padelterreinen op vrijdag 1 oktober 2021 om 20.00 uur. De terreinen worden ingespeeld door Kurt Penninck (schepen van sport), Daniel Wijns (voorzitter van de sportraad), Paul Menschaert (voorzitter van TC Markdal) en Tom De Sutter (ex-profvoetballer bij o.a. Anderlecht en Club Brugge en één van de pioniers van de padelsport in Vlaanderen). 
Tom De Sutter kwam aan met een leine vertraging en toen werd nog wat gewacht want ondertussen regende het buiten en dat was natuurlijk niet zo leuk. Wat later kon dan toch een wedstrijdje doorgaan al bleef het ondertussen lichtjes regenen. Reserveren en spelen is mogelijk vanaf dinsdag 5 oktober. Alle info is terug te vinden op de gemeentelijke website https://galmaarden.be/sport/padel. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief