HALLE-GOOIK omzeilt lastige klip Hasselt naar 24 op 24

C21

HALLE-GOOIK omzeilt lastige klip Hasselt naar 24 op 24

Futsal_hg

 Na de Champions League kreeg Halle-Gooik meteen een moeilijke thuiswedstrijd met de komst van het vernieuwde Hasselt voorgeschoteld.

Coach Luca Cragnaz liet Cristiano (schouder) en Diogo (spierscheur) rusten.

Halle-Gooik begon sterk aan de partij. Na twee minuten kon Tomic een heerlijke combinatie met Jelovcic knap afronden. Twee minuten later verdubbelde Gabriel de voorsprong. Nog eens vier minuten later kon De Bail een verdedigingsfout van Hasselt afstraffen. Meteen was de match na acht minuten gespeeld. De Pajotten bleven op hoog niveau acteren en kregen kansen. Edu zorgde op aangeven van Tomic voor de 4-0-ruststand.

Na de rust was het allemaal veel minder. De Limburgers mochten tegenscoren en bij Halle-Gooik vond men het allemaal welletjes. Gabriel en Tomic dreven de score op in de slotfase. De twee pivots hadden samen vier doelpunten voor hun rekening genomen. Woensdag ontvangen we in de Bres hekkensluiter Jette in een vooruitgeschoven wedstrijd.

Doelpunten: 2’ Tomic (1-0), 4’ Gabriel (2-0), 8’ De Bail (3-0), 12’ Edu (4-0), 25’ Kaddouri (4-1), 37’ Gabriel (5-1), 38’ Tomic (6-1).

Voor FPHG: Meyers, Bex, De Bail, Gabriel, Dillien, Tomic, Sanchez,  Jelovcic, Grello,  Edu, Roninho, De Kerf & Cordier

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief