REGIO - Twee Pajotten veroveren na de zorgsector ook de wijnwereld

C21

REGIO - Twee Pajotten veroveren na de zorgsector ook de wijnwereld

A_bruno_vinof_
Gregory en Bruno.- Ingezonden foto
 
Het duo Bruno Van de Voorde en Gregory De Jonge vooral gekend als uitbaters van zorginstellingen, waar ze al baanbrekend werk hebben verricht, slaan de handen nu ook elkaar in de wijnwereld. Net zoals hun stijl in de zorgsector staat hier ook klantvriendelijkheid, passie voor het vak, en out of the box denken centraal. Ze leveren in het hele land vanuit Halle, Herne, Dilbeek en Gooik.
 
Bruno is reeds 13 jaar zaakvoerder van Vinof wijnen een online bedrijf en is afkomstig uit Herne.  “ Met Gregory in de sales zetten we opnieuw een stap vooruit in onze zaak, zijn passie en zijn visie ken ik al uit de zorgsector en ook daar staan we zij aan zij, we vullen elkaar aan en daar wordt de klant alleen maar beter van. Onze wijnen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en vallen  zeker op door bijzondere etiketten en betaalbaarheid bemerkt Bruno” Gregory is afkomstig uit Halle en heeft buiten zijn werk in de zorgsector ook al vele jaren ervaring in de horeca. “ Het is een logische stap naar Vinof, ik kan me helemaal vinden in de visie van deze dynamische wijnhandel. Ons doel is een glimlach toveren bij onze klanten. We hebben een enorme diversiteit aan te gekke wijnen en voor elk wat wils.”
Beide heren hebben al heel wat uren op hun teller staan in de zorgsector en ook daar hebben ze een mooi parcours afgelegd. Ze vonden elkaar in de sector en willen nu ook samen naast hun werk daar  met dezelfde dynamiek een nieuw elan brengen in de wijnwereld. Hun cliënteel is heel dooreenlopend van verenigingen, particulieren tot KMO’s en nationale en internationale bedrijven. Het ruim assortiment aan wijnen en zeer leuke cadeauartikelen op maat van de klant zorgt dat iedereen wel zijn gading kan vinden. Er wordt tevens geleverd over gans België. Bestellingen vertrekken vanuit Halle, Herne, Gooik en Dilbeek over het hele pajottenland en ver daarbuiten. “ Wijn is genieten en plezier, en dat doen wij elke dag in onze jobs en nu willen we iedereen laten meegenieten” lieten beide heren weten. Ontdek deze wijnen op www.vinof.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief