KESTER - Heideruiters Kester organiseert provinciale kampioenschappen LRV paarden en pony’s.

C21

KESTER - Heideruiters Kester organiseert provinciale kampioenschappen LRV paarden en pony’s.

A_heideruiters_gooik
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 is het zo ver. Kester verwelkomt  een 400-tal combinaties bij de pony’s en een 400-tal paarden en hun ruiters en  amazones van LRV, en hun vele supporters. Heideruiters Kester staat in voor de  organisatie van de 2 provinciale kampioenschappen van dit zomerseizoen : het  provinciaal ponytornooi en het provinciaal ruitertornooi LRV-Vlaams Brabant. 

Het bestuur, de leden, ouders en een team van vrijwilligers zijn al druk in de  weer met de voorbereidingen. De komende dagen worden de terreinen langs  de Bruneaustraat, in het centrum van Kester, omgetoverd tot prachtige  wedstrijdterreinen. Hectaren landbouwgrond zullen dienst doen als  springpiste, dressuurringen en parking. Onze bijzondere dank gaat uit naar de  eigenaars van deze terreinen, de families Van Sinay en Van Laethem.  

Op zaterdag 17 september vanaf 09u00 verwelkomen wij de pony’s. Op  zondag 18 september, eveneens vanaf 09u00, komen de paarden en hun ruiters en amazones afzakken naar de terreinen langs de Bruneaustraat. Zowel  jong talent als de meer ervaren ruiters en amazones komen met hetzelfde doel  naar Kester, provinciaal LRV-kampioen worden en een selectie bemachtigen  voor het nationaal kampioenschap in de diciplines jumping, individuele  dressuur en groepsdressuur.  

Beide tornooien bieden ook aan de toeschouwers een unieke kans om alle  aspecten van de paardensport voor jong en oud te bewonderen. Zowel voor  paardenliefhebbers als voor totale leken valt er die dag wat te beleven en dit  alles bij een hapje en drankje. Dus iedereen is van harte welkom om dit top paardensportevenement live te komen meemaken in een unieke LRV-sfeer. 

De organisatie van beide tornooien loopt in samenwerking met LRV, de  gemeente Gooik, en met de warme steun van onze sponsors. 

 

Praktisch :  

• Zaterdag 17 en zondag 18 september, telkens vanaf 09u00 • Plaats : Bruneaustraat, centrum Kester  • Drank- en eetgelegenheid • Kinderanimatie  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief