GOOIK / HERNE – Jaarlijks optreden Muziekacademie

C21

GOOIK / HERNE – Jaarlijks optreden Muziekacademie

Editiepajot_gooik_herne_muziekacademie_foto_kos
Foto's Kos
 
Editiepajot_gooik_herne_muziekacademie_foto_kos__1_
Foto's Kos
 

Zaterdag was het weer zover: Honderden toeschouwers vulden de mooie zaal van Het Koetshuis In Roosdaal waar de leerlingen woord van de Muziekacademie Gooik en afdeling Herne hun jaarlijkse optreden aan het publiek presenteerden.

Luc Gladiné, Directeur Muziekacademie Gooik: “Thema: verkeer. Een mooi en gevarieerd spektakel in een professioneel kader, waar de toeschouwer actief aan meewerkte door het oplossen (of soms niet oplossen) van makkelijke en moeilijkere verkeersvragen. Het zou interessant zijn geweest om te weten hoeveel volwassenen uit het publiek een beetje bedremmeld zouden hebben moeten toegeven dat sommige vragen toch niet zo makkelijk op te lossen waren".
 
"In elk geval: tjokvolle zaal, veel kinderen, mooi programma, enthousiaste ouders…En om bij het onderwerp te blijven: dank en proficiat aan de Woordcommandanten Sophie en Barbara en aan hun leerlingen".
 
"Ook een extra woordje van dank aan de papa’s en mama’s en personeelsleden van de academie die geholpen hebben om dit toch wel grote optreden in goede banen te leiden en te houden”, aldus Luc Gladiné".
 
Voor info over de Gooikse academie en meer foto’s van de Woordauditiie:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2010
Marc Colpaert
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief