Nu ook geldautomaten in BEVER en SINT-PIETERS-KAPELLE

C21

Nu ook geldautomaten in BEVER en SINT-PIETERS-KAPELLE

Bankautomaten_in_bever_en_spk
Nieuw: geldautomaten in Bever en Sint-Pieters-Kapelle. - Fotocollage © Deschuyffeleer
 

Ook Bever en Sint-Pieters-Kapelle hebben nu een geldautomaat die 24 uur op 24 uur beschikbaar is. Dany Dasseleer en Tina Joos, beiden zaakvoerders van het agentschap van de Record Bank in hun gemeenten, zijn uiteraard bijzonder opgetogen met de ingebruikname van de gloednieuwe geldautomaat. Tot nu toe waren de bewoners van beide gemeenten vooral buiten de kantooruren nog aangewezen op geldautomaten in de buurgemeenten Herne en Galmaarden. 

Voor Dany Dasseleer is de ingebruikname van de automaat aan zijn kantoor in Bever bijzonder welgekomen. “Niet alleen betekent de automaat een loutere uitbreiding van de  bankdiensten maar ook van het globaal dienstbetoon aan de bevolking”, zegt hij.

“Voor iedereen, zowel jong als oud, zijn het afhalen van geld uit de muur en het pinnen al een tijdje gemeengoed”, weet Tina Joos van het kantoor in St-Pieters-Kapelle nog. “Ook voor de meest eenvoudige banktransactie zoals geld opvragen waren onze klanten evenwel tot nu toe afhankelijk van de openingsuren. De geldautomaat met zijn permanente toegankelijkheid schept in dit opzicht dan ook een merkbare verbetering”.

In beide gemeenten zijn de bankkantoren met de nieuwe betaalautomaten ingeplant in het centrum van de gemeente. Het  gebruik ervan kan zo perfect gecombineerd worden met andere activiteiten zoals winkelen, kerkgang en sporten. De automaten zijn ook toegankelijk voor niet-Record-klanten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief