PAJOTTENLAND - Politie bevraagt bevolking over veiligheid

C21

PAJOTTENLAND - Politie bevraagt bevolking over veiligheid

3_politielogo_2011_p200

Zestien Vlaams-Brabantse politiezones organiseren, in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant in 42 gemeenten een grootschalige bevolkingsbevraging over lokale veiligheidsproblemen. 33.099 inwoners uit de deelnemende politiezones ontvangen een vragenlijst.

Begin februari krijgen 33.099 geselecteerde inwoners uit de gemeenten van de deelnemende politiezones in de bus. het gaat om Asse, Merchtem, Opwijk, Wemmel (politiezone AMOW), Beersel (politiezone Beersel), Bertem, Huldenberg, Oud-Heverlee (politiezone Dijleland), Hoeilaart, Overijse (politiezone Druivenstreek), Grimbergen (politiezone Grimbergen), Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen (politiezone Haacht), Halle (politiezone Halle), Herent, Kortenberg (politiezone HERKO), Landen, Linter, Zoutleeuw (politiezone LAN), Bierbeek, Boutersem, Holsbeek, Lubbeek (politiezone Lubbeek), Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen (politiezone Pajottenland), Drogenbos, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode (politiezone Rode), Ternat, Affligem, Roosdaal, Liedekerke (politiezone TARL), Tervuren (politiezone Tervuren), Hoegaarden, Tienen (politiezone Tienen-Hoegaarden), Wezembeek-Oppem en Kraainem (politiezone WOKRA).
 
 De gekozen inwoners kunnen de vragenlijst online invullen of de ingevulde lijst gratis terugsturen per post. De antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt door een extern bedrijf. Het online invullen wordt sterk aanbevolen en verdient de voorkeur omdat dit sneller en eenvoudiger is voor de verwerking van de antwoorden door het extern bedrijf.
 
De bevolkingsbevraging gebeurt in samenwerking met de Coördinatie en Steundienst van de federale politie en de dienst maatschappelijke veiligheid van de provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
 
"Met de bevolkingsbevraging peilen we naar de mening van de burger over de veiligheidsfenomenen die ze graag aangepakt zien worden in zijn gemeente en over de werking van de lokale politie. Deze bevraging vormt één van de bronnen voor het bepalen van de prioriteiten in het nieuwe politieplan van de politiezone", zegt provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
 
De resultaten zullen tegen het einde van 2011 bekend zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2011
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief