PAJOTTENLAND – Infoavond met sportcoach Paul Van Den Bosch

C21

PAJOTTENLAND – Infoavond met sportcoach Paul Van Den Bosch

Aankondiging_deschuyffeleer_sportregio_voeding
Repro © Deschuyffeleer

De sportregio Pajottenland organiseert op maandag 28 maart om 20u een infoavond over ‘Voeding voor, tijdens en na een fysieke inspanning’ in het Baljuwhuis in Galmaarden. Gastspreker is wielertrainer en topcoach Paul Van Den Bosch, alvast de vaste begeleider van ondermeer veldrijdersikoon Sven Nijs.

De infoavond staat niet alleen open voor wielrenners maar ook voor de duursporters in andere disciplines. In het bijzonder zijn trainers, sportleerkrachten, clubtrainers, clubverantwoordelijken en alle sportbeoefenaars dan ook ten zeerste welkom.
 
Paul Van Den Bosch gaat in op de voeding voor, tijdens en na een fysieke inspanning zowel voor beginnende als voor gevorderde sporters. Hierbij komen ook voedingssupplementen en vitamines aan bod.
 
De sportregio Pajottenland strekt zich uit over Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Ternat.
 
Inschrijven is verplicht en kan vanaf nu.  Deelnemen kost 5 euro. Alle verdere info bij Dirk Heylen op het provinciebestuur (016/26 76 62 of  dirk.heylen@vlaamsbrabant.be).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief