ROOSDAAL / REGIO – Samenaankoop hoogrendementsglas

C21

ROOSDAAL / REGIO – Samenaankoop hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas

Ramen zijn enorme gaten in onze woning. Via ramen verliezen we gemiddeld 20 % van onze warmte. Het is dus heel belangrijk om dit warmteverlies zo veel mogelijk te beperken door deze ramen en vooral het glas hierin zo energiezuinig mogelijk te maken.

Daarom starten we vanaf februari 2011 met de 7 gemeenten van het Pajottenland en gecoördineerd vanuit het "Kyoto in het Pajottenland"-project van het educatief centrum de Paddenbroek te Gooik een informatie- en samenaankoopactie rond energiezuinige ramen. Op donderdag 24 maart 2011 gaat vanaf 20 u. in de parochiezaal van Kattem, Abeelstraat 83, te Roosdaal de informatieavond hierover door.

Op deze avond geeft een deskundige van Dialoog vzw meer uitleg over de precieze toepassingsmogelijkheden van hoogrendements dubbel glas en van energiezuinige raamprofielen. De consulente van het Regionaal Woonbeleid Noord-Pajottenland zal ook concrete informatie geven over de verschillende premies en fiscale voordelen die beschikbaar zijn voor het laten plaatsen van deze energiezuinige ramen.

Op donderdag 31 maart gaat vanaf 20 u. voor de inwoners van Roosdaal in de parochiezaal van Kattem, Abeelstraat 83, te Roosdaal de contactavond door voor de samenaankoop van hoogrendements dubbel glas in het Pajottenland.

Op deze avond komt u alles te weten over de voorwaarden van de geselecteerde plaatser(s) van hoogrendements dubbel glas in het Pajottenland. Voor de samenaankoopactie hebben we bij deze plaatser(s) gelet op een kwalitatieve plaatsing en extra kortingen. U verneemt er ook alle informatie over de verschillende mogelijkheden voor de plaatsing van energiezuinige raamprofielen.

Meer informatie vindt u op de projectwebsite www.kyotoinhetpajottenland.be of op het educatief centrum de Paddenbroek bij Bruno Moens via info@paddenbroek.be  of 02/306.45.62

Uitgebreide informatiebundel, zie www.roosdaal.be/images/stories/folder_samenaankoop_hoogrendementsglas_kyoto_in_het_pajottenland.pdf

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief