PAJOTTENLAND – Politie voortaan met nieuw interceptievoertuig

C21

PAJOTTENLAND – Politie voortaan met nieuw interceptievoertuig

Dsc00635
Philippe De Gelas, Peter Cooreman en Joeri Tielemans naast de splinternieuwe Volvo XC60 - Foto's - © Deschuyffeleer
 
Dsc00639
Commissaris Serge Roelens - © Deschuyffeleer
 
Afbeelding_11497
Zonechef Marc Hellinckx en zijn manschappen, Rik Coolsaet en Philip De Gelas mochten het nieuwe interceptie- en interventievoertuig in Halle in ontvangst nemen - © Deschuyffeleer
 

Zopas kreeg de verkeersdienst van de lokale politie Pajottenland de sleutels overhandigd van een nieuw interceptie- en interventievoertuig. De kostprijs van de nieuwe Volvo XC60 van bij garage Sterckx uit Halle, met inbegrip van striping en bepantsering, bedraagt nagenoeg 48 000 euro. Eerder dit jaar kregen ook de inspecteurs van de interventiedienst de beschikking over een nieuwe VW Combi.

“Het nieuw voertuig vervangt de 15-jaar oude VW Sharan die 177 000km op de teller had staan. Sinds dit jaar huldigt het korps ook een nieuwe beheerspolitiek voor haar nieuw aangekochte voertuigen. Zo worden er nu onderhoudscontracten en omniumverzekeringen afgesloten”, aldus commissaris Philippe De Gelas.
 
Door de versnippering over 7 sites dient het korps over een twintigtal voertuigen te beschikken. Nog dit jaar worden nog twee afgeschreven voertuigen vervangen door een VW Polo en een Skoda.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief