PEPINGEN / GOOIK / LENNIK / HALLE / HERNE / GALMAARDEN / BEVER - Goedkoop lenen voor energiebesparende maatregelen

C21

PEPINGEN / GOOIK / LENNIK / HALLE / HERNE / GALMAARDEN / BEVER - Goedkoop lenen voor energiebesparende maatregelen

Electriciteitpepingenb
Foto © KOS
 

In het gemeentehuis van Pepingen werd het nieuw project van 3Wplus voorgesteld. Het is mogelijk voordelige groene leningen aan te vragen.

Vanaf heden kan men bij vzw 3Wplus Energie Pajottenland een voordelige groene lening tot 10 000 euro aanvragen met een maximale rentevoet van 2% of 0,5% (bij recht op intrestbonificatie) terug te betalen op maximum 5 jaar.

Eigenaars of huurders komen in aanmerking wanneer de woning dienst doet als hoofdverblijfplaats en de aanpassingen aan de woning uitgevoerd worden door een geregistreerde aannemer. Er is geen inkomensbeperking van toepassing.

De woning dient gelegen te zijn in Lennik, Gooik, Pepingen, Galmaarden, Bever, Herne of  Halle.

Voor  een specifieke doelgroep wordt er zelfs een volledige begeleiding voorzien, het inplannen van de uit te voeren werken, het zoeken van een aannemer, het opvolgen van de werken, tot en met de betaling.

Voor volgende werken kan men een lening aanvragen: plaatsing van dak-, vloer- en muurisolatie; vervanging oude cv-ketel door een condenserende ketel, een stookketel op hout, een warmtepomp en een installatie met microwarmtekrachtkoppeling, onderhoud cv-ketel, plaatsing van hoogrendementsbeglazing, plaatsing van thermostatische kranen op radiatoren of kamerthermostaat met tijdsschakeling, installatie van een zonneboiler en uitvoering van een energieaudit in de woning

Voor meer informatie kan men terecht bij de lokale woonconsulenten, het OCMW, de kredietbehandelaar en de website www.3Wplus.be/FRGE

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2011
Tony Schoukens
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief