GALMAARDEN / REGIO - KVLV dames naar Leuven

C21

GALMAARDEN / REGIO - KVLV dames naar Leuven

Kvlv_0
De KVLV vertrok in Edingen naar Leuven. - Foto's Kos
 
Kvlv_1
 
Kvlv_2
 
Kvlv_3
 

De dames van de KVLV uit Galmaarden, Bever en Herne verzamelden reeds om 9 uur aan het station van Edingen om richting Leuven te trekken, Leuven is immers de bakermat van KVLV.

Ze vierden er de 100ste verjaardag van KVLV. “Onze kleur was rood, we trokken dus zoveel  mogelijk rood aan. Het was een dag om te ontdekken, te proeven, te genieten en heel veel te lachen.

Bepaalde personen hadden zeker ook interesse van een wasmachine voor Guinee. Tijdens een bezoek aan KVLV geraakten vier Guinese vrouwen gefascineerd door een ouderwetse wasmachine.

Op het Esplanadeplein konden we zelf zien hoe het werkt. En er zijn er binnen KVLV Vollezele misschien wel die er ooit zullen mee werken. Het was een dag om te ontmoeten, zo hebben de rode boa's uit Vollezele (5 zussen) verzusterd met de boa's uit Overijse !

Hoogtepunt was natuurlijk meer dan 13000 Vlaamse vrouwen die samen dansten tijdens de slothappening op het Ladeuzeplein.

Dit op de tonen van "Shake it out" van Belle Perez   Witloofbier proeven, ons boerenverstand testen, straattheater, de hoelahoep, blotevoetenbad, trapje sapje, het kon allemaal. We luisterden ook naar de poëzie van Steph Goossens”, sprak Lieve De Beuf.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief