PEPINGEN / HERNE - Tentoonstelling ‘In de wolken’

C21

PEPINGEN / HERNE - Tentoonstelling ‘In de wolken’

1_pep_in_gen_heikruis-herfelingen
Op de grens met Herfelingen - Fotocollage © Deschuyffeleer
 
Pep_in_gen__heikruis-herfelingen_1
Op de grens met Herfelingen - Fotocollage © Deschuyffeleer
 

Het Collectief PEP-IN-GEN nodigt de wandelaar uit op zijn tentoonstelling "In de wolken" met hedendaagse beeldende kunst geïntegreerd in het landschap. Door de integratie van kunst in de natuur wordt de aandacht getrokken op het waardevolle landschappelijke en culturele erfgoed.

In 2002 startte een cyclus van wandelparcours actuele beeldende kunst doorheen Pepingen. Elk jaar wordt in een andere deelgemeente een uitgelezen wandelparcours uitgewerkt waarlangs de kunstenaars hun werken integreren. Dit jaar komt de uiterste uithoek van de gemeente aan de beurt, namelijk Heikruis en Terlinden,   gelegen op de grens met Herfelingen.
Op de wandeling krijgt de bezoeker een impuls om het landschappelijk waardevol erfgoed van dit stukje Pajottenland te (her)ontdekken en dat vanuit de artistieke visie van de 26 deelnemende kunstenaars.
De wandeling 2011 is 3,5 km lang. Zij start aan het dorpsplein van Heikruis (Molenhofstraat) en doet ook de tuinen van het voormalige Ursulinenklooster  -  thans Mater Dei - aan.   Zij is open op zondag 21 en 28 augustus en op 4 en 11 september 14 tot 18u.
Inlichtingen: www.pep-in-gen.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief