HERNE - Via KWB gezamenlijk stookolie kopen

C21

HERNE - Via KWB gezamenlijk stookolie kopen

Stookolieactie_kwb
Repro © Deschuyffeleer
 

De KWB-afdeling Herne zet dit najaar voor de zevende keer een actie op voor gezamenlijke aankoop van stookolie voor privé-gebruik. Onder het motto ‘Samen beter en goedkoper’ wil het bestuur zo bij de geselecteerde leverancier de laagste prijs bedingen en de inschrijvers heel wat geld laten besparen op hun energierekening.

Twee maal per jaar slaan KWB-leden de handen in elkaar om samen stookolie te kopen, één eerste maal begin oktober en een tweede maal begin februari. Zij die wensen deel te nemen kunnen dit laten weten door een bestelformulier in te vullen en terug te bezorgen vóór donderdag 29 september aan de wijkmeester of via e-mail aan kris.degroote1@telenet.be.
Op vrijdag 30 september maken de brandstofleveranciers hun beste prijs kenbaar voor de totaliteit van alle leveringen verzameld door KWB-Herne en  KWB Beert-Bellingen. De leverancier met de beste voorwaarden wordt geselecteerd en verwittigd. Hij levert in de periode van 1 oktober tot 14 oktober afhankelijk van het aantal bestellingen. Uit onze vorige acties leren we dat het prijsverschil voor 2000 liter makkelijk tussen de 50 en 150 euro bedraagt.
Nadere informatie en het bestelforumlier zijn hier terug te vinden.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief