Inbraken, vandalisme en verkeersongevallen in LENNIK, HERNE en GOOIK

C21

Inbraken, vandalisme en verkeersongevallen in LENNIK, HERNE en GOOIK

3_politielogo_2011_p200

In de Loddershoek in Lennik werd ingebroken in een woning. In Herne werd verf over een wagen gegoten. In Herne was er een ongeluk met stoffelijke schade en in Gooik was er een verkeersongeval met vluchtmisdrijf.

Diefstal in Lennik
In de Loddershoek in Lennik werd een woning doorzocht.. De dieven gingen aan de haal met geld, juwelen en multimedia werden gestolen.
Voertuig overgoten met verf in Herne
Tijdens de nacht werd te Gooik in de Berghomstraat een geparkeerd voertuig overgoten met een pot witte verf (carrosserie en ruiten).
Verkeersongeval stoffelijke schade te Herne
In de Kapellestraat in Herne gebeurde een ongeval met stoffelijke schade. J.V. reed met een voertuig VW Bora op de Kapellestraat te Herne. Wanneer hij links wou afslaan in de Liezebeekwijk reed hij een geparkeerd voertuig Peugeot links achteraan aan met de rechtervoorkant van de VW Bora.
Verkeersongeval met vluchtmisdrijf te Gooik,
In de Dorpsstraat in Gooik gebeurde er een ongeval met vluchtmisdrijf.. Tijdens de nacht werd een geparkeerd voertuig Volvo S60 in de Dorpsstraat aangereden. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf. De Volvo werd beschadigd aan de linkerflank.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2012
Felix Merckx
Repro
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief