HERNE / BEVER - Isolatie van dak en zoldervloer

C21

HERNE / BEVER - Isolatie van dak en zoldervloer

Kyoto_pajottenland___okt_2012__2_
© Deschuyffeleer
 

Met het Kyotoproject willen nu ook de gemeenten gelegen ten westen van Brussel, op en onder de E40 en op en boven het kanaal Brussel-Charleroi op een economisch en ecologisch verantwoorde manier energie besparen. Dit gebeurt door de inwoners vooreerst onafhankelijke, deskundige informatie aan te bieden en vervolgens de mogelijkheid te scheppen aan extra interessante voorwaarden mee te genieten van een intergemeentelijke samenaankoop.

Deze actie wordt georganiseerd vanuit het Educatief Centrum de Paddenbroek vzw in samenwerking met de verschillende gemeenten en ondersteund door de provincie Vlaams-Brabant, het ACV van  Brussel, Halle en Vilvoorde evenals Pajottenland+.

Op de informatieavonden verstrekken onafhankelijke technische deskundigen uitleg over de toepassingen van isolatie en geven de gemeentelijke woonconsulenten uitleg over de financiële ondersteuning. Coördinator is Bruno Moens.  
Het Kyotoproject wil niet alleen informeren maar ook daadwerkelijk aanzetten tot meer en beter isoleren. Dak- en zoldervloerisolatie kunnen beslist ook het comfortgevoel in de woning in belangrijke mate verhogen.  Hiertoe organiseert het Educatief Centrum de Paddenbroek een samenaankoop. Zo werden handelaars en aannemers bevraagd naar hun beste prijs en aanbod. Op de vergadering van maandag 14 januari om 20u in het Parochiaal Centrum aan de Lindestraat 15 in Herne zullen deze handelaars en aannemers zichzelf voorstellen, de mogelijkheid bieden contacten te leggen en afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende offerte volgens de voorwaarden van de samenaankoop.
Deze contactavond spitst zich vooral toe op de inwoners van Herne, Galmaarden en Bever.
Vanaf 10 januari is ook op  www.kyotoinhetpajottenland.be hieromtrent nadere informatie beschikbaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief