Verkeersongevallen in GOOIK en LENNIk en inbraken in HERNE en LENNIK

C21

Verkeersongevallen in GOOIK en LENNIk en inbraken in HERNE en LENNIK

Politie_logo_nieuw_2013_p200
Repro EP

In Gooik was er een verkeersongeluk met alleen stoffelijke schade. Anders was het in Lennik waar een persoon licht gekwetst raakte. Ingebroken werd er in de Gainestraat in Herne en in de Algoetstraat in Lennik.

Verkeersongeval met stoffelijke schade in Gooik
Op de Edingsesteenweg gebeurde een verkeersongeluk met stoffelijke schade. Op de parking van een warenhuis verlieten 2 voertuigen, bestuurders C.L. uit Gooik en C.N. uit Gooik, hun parkeerhaven. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding.
Verkeersongeval met gewonden in Lennik
In de Oudenaaksestraat gebeurde op het kruispunt met de Postweg een ongeluk waarbij één gewonde viel.. O.C. uit Gooik, bestuurder van een Citroën C4, reed op de Postweg in de richting van Pepingen. Ter hoogte van het kruispunt met de Oudenaaksestraat diende ze uit te wijken voor een vrachtwagen. O.C. kwam tot stilstand in de gracht. Het voertuig was niet meer rijvaardig. O.C. raakte licht gekwetst.
Diefstal in Herne
In de Gainestraat werd ingebroken in een woning. Dader(s) braken de voordeur open en de woning . werd volledig doorzocht. Nadeel tot op heden onbekend. Bewoners waren afwezig op ogenblik van de feiten.
Diefstal in handelszaak in Lennik
Er werd ingebroken in een handelszaak in de Alfred Algoetstraat in Lennik. Daders hebben getracht om de handelszaak via de achterzijde te betreden. Een venster aan de achterzijde werd gebroken. Daders lukten niet in hun opzet. Aan de voorzijde van de handelszaak werd de toegangsdeur opengebroken. De handelszaak werd betreden. Uit de eerste vaststellingen blijkt er niets gestolen te zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief