Verkeersongelukken zonder gekwetsten in GALMAARDEN, GOOIK en HERNE

C21

Verkeersongelukken zonder gekwetsten in GALMAARDEN, GOOIK en HERNE

Politielogo_heel_goed_20103_p200

Zowel in Vollezele, Galmaarden, Gooik en Herne gebeurden verkeersongelukken. Gelukkig vielen bij de vier verkeersongelukken geen gekwetsten te betreuren.

Verkeersongeval stoffelijke schade in Vollezele
Aan het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met het Oudstrijdersplein gebeurde een ongeluk met stoffelijke schade. V.S. uit Herne, bestuurder van een Daewoo, reed op de Ninoofsesteenweg richting Herne. Om ongekende reden verliest deze de controle over het voertuig en reed tegen een geparkeerde wagen, Opel Corsa, van D.A. uit Galmaarden. Het voertuig Daewoo komt tot stilstand tegen een standbeeld. Beide voertuigen moesten getakeld worden. Er vielen geen gekwetsten
Verkeersongeval stoffelijke schade in Galmaarden
In de Nieuwstraat in Galmaarden gebeurde een verkeersongeluk. B.W. uit Geraardsbergen, bestuurder van een Toyota Corolla, slipte met zijn voertuig en kwam in aanrijding met brugreling over de Mark. Er vielen geen gekwetsten
Verkeersongeval stoffelijke schade in Gooik
Aan het Zwaantje in Gooik kwam V.G. uit Gooik met zijn voertuig in de gracht terecht. Ongeval werd vermoedelijk veroorzaakt door de sneeuwval.
Verkeersongeval stoffelijke schade in Herne
In de  Moerstraat in Herne botste de Ford Focus van van H.K. uit Edingen met de Opel Astra van B.M. uit Denderleeuw. Er was enkel blikschade.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief