Verkeersongeval in HERNE en TOLLEMBEEK. Brand in VOLLEZELE

C21

Verkeersongeval in HERNE en TOLLEMBEEK. Brand in VOLLEZELE

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

In Herne was er een verkeersongeluk met gekwetsten. In Vollezele (Galmaarden) was er een brand in een stal en in Gooik was er een verkeersongeluk met vluchtmisdrijf.

Verkeersongeval met gekwetsten in Herne
Op de Edingsesteenweg ter hoogte van huisnummer 35 gebeurde een ongeluk met gekwetsten. V.L. uit Geraardsbergen, bestuurder van een Mercedes C200, verliet een parkeerplaats en reed de Edingsesteenweg op. Hij kwam in aanrijding met het voertuig Renault Megane van D.Y. uit Ronse, dewelke op de Edingsesteenweg reed.
Beide bestuurders werden licht gekwetst, alsook de passagier van het voertuig Renault Megane, zijnde B.A. uit Edingen. V.L. werd afgevoerd naar het ziekenhuis te Halle. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.
Brand in Vollezele,
In de Langestraat was er brand in een stal waar stro lag opgeslagen.Brandweer kwam ter plaatse. Oorzaak van de brand is nog niet gekend. Onderzoek is lopende.
Verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf in Gooik
In de Kindekensstraat in Gooik gebeurde een ongeluk met vluchtmisdrijf. Tuinafsluiting werd er aangereden. Lichte schade aan afsluiting en beplanting. Aanrijder nam de vlucht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief