HERNE / PEPINGEN – Emile Timmermans overleden

C21

HERNE / PEPINGEN – Emile Timmermans overleden

Emile_timmermans
Emile Timmermans (1953 - 2013) © Deschuyffeleer
Na een aanslepende ziekte is Emile Timmermans afgelopen woensdag thuis op 59-jarige leeftijd komen te overlijden. Hij genoot vooral bekendheid zowel in Herfelingen als in Heikruis als de niet aflatende bezieler van de vriendenkring van de Vrijwillige Bloedgevers van de afdeling Herfelingen/Heikruis van het Rode Kruis. Hij is ook de broer van Eddy Timmermans, de huidige burgemeester van Pepingen.
 
Emile Timmermans was een graag geziene en bijzonder hulpvaardige persoon zowel in het dorpsleven in Herfelingen als in Heikruis. Samen met zijn gezin nam hij dan ook actief deel aan het gemeenschapsleven. En voor iedereen had hij steeds een vriendelijk woord over.
 
Onder zijn gedreven leiding groeide de bloedgeversafdeling Herfelingen/Heikruis uit tot één van de meest bloeiende in de streek. Samen met zijn afdeling stond hij overigens vorig jaar ook nog in en dit eveneens onder de auspiciën van het Rode Kruis voor het opzetten van een succesrijke cursus EHBO.
 
Naast zijn engagement als bloedgever was hij thans ook nog lid van de kerkfabriek van Heikruis en van de concertband Theobaldus. Als jonge man was hij eertijds ook nog betrokken bij de toenmalige Zuid-Pajotters, de ruiterclub met roots in Herfelingen en Heikruis en aangesloten bij de Landelijke Rijverenigingen.
 
De begrafenisplechtigheid heeft plaats op woensdag 31 juli om 10u in de St-Bernarduskerk in Heikruis. Er wordt samengekomen voor de begroeting in de kerk vanaf 9u30.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Dechuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief