Diefstallen in HERNE en GOOIK

C21

Diefstallen in HERNE en GOOIK

Inbreker_kijkt_door_venster_p200
EP

In Herne en Gooik werd ingebroken in woningen. In Herne was dat op de Edingensesteenweg en in Gooik in de Stationsstraat en de Winnepenninckxstraat

Diefstal in woning te Herne. Op de Edingensesteenweg in Herne verschaften dieven zich toegang tot de woning via de niet slotvaste veranda. Slachtoffer was vergeten de verandadeur te sluiten en stelde vast dat de zijdeur openstond. De speelgoedboxen aan deze deur werden verplaatst. Op het eerste zicht was er niets ontvreemd, nu stelt men echter vast dat er twee plastieken dozen met een honderdtal CD ’s verdwenen zijn.
 
Diefstallen in Gooik
In de Stationsstraat in Gooik werd ingebroken in een woning. Dader(-s) boorden een gaatje in het raamkozijn achteraan de woning. Ze betraden de woning en doorzochten  deze. Ze ontvreemden er een camera – halsketting – 3 paar oorbellen – gouden armband en geld. De handtas en autosleutels werden achtergelaten op de oprit.
 
Ook in Winnepenninckxstraat werd ingebroken in een woning en ook daar boorden de dader(s) een gaatje in het raamkozijn achteraan de woning. Ze betraden de woning via de achterdeur. Benedenverdieping werd doorzocht. Nadeel is o.a. cash geld, laptop en tv.
 
Ook in de Stationsstraat boorden dieven een gaatje in het raamkozijn aan de zijkant van de woning. Ze konden zich geen toegang tot de woning verschaffen.
 
In een andere woning in de Stationsstraat boorden dieven een gaatje in het raamkozijn van de woning. Hier werden de daders mogelijk verstoord door het blaffen van de hond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief