Diefstallen in LENNIK, HERNE en GOOIK.

C21

Diefstallen in LENNIK, HERNE en GOOIK.

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In Lennik werd ingebroken in de Brusselsestraat, het Begijnhof en op de Ninoofsesteenweg. In Herne werd ingebroken op de Edingensesteenweg en ook op dezelfde steenweg in Gooik. In Herne gebeurde er een ongeluk waarbij een motorfietser gewond raakte.

Diefstal in woningen te LENNIK
In de  Brusselsestraat in Lennik poogden inbrekers binnen te dringen in een woning.. Dader ( -s) begaven zich naar de achterzijde van de woning en trachten de schuifdeur en de achterdeur open te breken. Dit lukte hen niet. Ze braken dan het zijraam open en doorzochten de volledige woning. Nadeel is nog niet gekend.
Ook in het  Begijnhof werd getracht om binnen te breken in een woning.. Dader(-s) trachten via een houten raam in te breken in woning. Er is enkel braakschade zichtbaar .
Ook op de Ninoofsesteenweg werd getracht in te breken. Dader(-s) begaven zich naar de achterkant van de woning en zetten een ladder tegen de gevel en betraden de woning via een niet slotvast dakraam. Er werd vermoedelijk niets ontvreemd uit de woning. Vermoedelijk werden de dader(-s) opgeschrikt door het slachtoffer.
Diefstal in HERNE
Op de Edingsesteenweg in Herne werd getracht in te breken in een woning. Dader ( -s) begaven zich naar de achterzijde van de woning en trachten de schuifdeur en de achterdeur open te breken. Dit lukte hen niet.
Diefstal in woning te GOOIK
Op de Edingsesteenweg werd ingebroken in een woning. Dader(-s) begaven zich naar de achterzijde van de woning en trachten twee schuiframen open te breken , wat hen niet lukte. Ze betraden vermoedelijk de woning via een zijraam van de woning en doorzochten de volledige woning. Uit de slaapkamer werden juwelen ontvreemd. Van de dader(-s) is er geen enkel spoor.
Verkeersongeval met gewonden te HERNE
Op de Ninoofsesteenweg gebeurde een ongeluk waarbij een motorfietser gewond raakte. M.L. uit Edingen bestuurde de tractor op de Ninoofsesteenweg en reed in de richting van Edingen. Op een gegeven ogenblik diende deze een weide op te rijden en de rijbaan te dwarsen. Op het ogenblik dat hij het maneuver uitvoerde; werd de tractor aangereden door een motorfiets bestuurd door Q.J. uit Sint Gillis. De motorfietser raakte door de aanrijding gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis ter verzorging
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief