BEVER / HERNE / GALMAARDEN – Infonamiddag over levenslang wonen

C21

BEVER / HERNE / GALMAARDEN – Infonamiddag over levenslang wonen

Blijven_wonen_infosessie
BEVER / HERNE / GALMAARDEN – Infonamiddag over levenslang wonen - © Deschuyffeleer
 

Op maandag 9 november om 13u30 organiseert Woonwinkel Pajottenland in samenwerking met Logo Zenneland en de drie gemeente- en OCMW-besturen een infonamiddag rond levenslang wonen voor de inwoners van Bever, Herne en Galmaarden in het Dominicanessenklooster in de H.Geeststraat 24 in Herne.

“Tijdens de bijeenkomst vertellen wij hoe een woning aan te passen aan het ouder worden en waar op te letten bij het verbouwen”, geeft Erik Moens, de coördinator van Woonwinkel Pajottenland aan. “En ook vertellen wij de aanwezigen dan welke premies kunnen aangevraagd worden voor die verbouwingen”.
Het programma voorziet een uiteenzetting over de premies die kunnen bekomen worden om woningen aan te passen door Nele Vandercammen van Woonwinkel Pajottenland. Daarna is het de beurt aan Joke Hamels van het Regionaal Dienstencentrum om informatie te verstrekken over valveilig wonen. Na de pauze met koffie en gebak voorziet het programma ook nog een aangepaste doe-activiteit. Het einde is voorzien omstreeks 16u15.
Deelnemen is gratis. Wel is zich vooraf en best tegen dinsdag 3 november aanmelden noodzakelijk voor de praktische organisatie. Dit aanmelden kan bij Nele Vandercammen (0490/11.11.96 of 02/460.65.17 of nele.vandercammen@3wplus.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief