HERNE/BEVER – Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster

C21

HERNE/BEVER – Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster

Buitenspeeeldag_2016
HERNE/BEVER – Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster - © Deschuyffeleer
 

Ook de jeugddiensten van Herne en Bever zetten op woensdagnamiddag 13 april in een gezamenlijke organisatie hun beste beentje voor in het Dominicanessenklooster voor de Buitenspeeldag voor de kinderen.

De Buitenspeeldag (www.buitenspeeldag.be ) is een gezamenlijk initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTM-KZOOM, Studio 100 TV, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De vier televisiezenders gaan die dag de hele namiddag op zwart. En overal in Vlaanderen worden er dan leuke activiteiten opgezet waarin kinderen al hun energie kwijt kunnen.
De activiteiten vangen aan om 13u30. De namiddag wordt omstreeks 16u30 afgerond met een verrassingact. Het programma oogt alleszins mooi met springkastelen, een rodeopaardje, velcrovoetbal, opblaas cactusringwerpen, opblaas basketbalspel, opblaas darts, trampoline, knutselhoek, verkleedcaravan, poppenkast (14u30) uitgaande van de bib Petrus Naghel en het blote voetenpad.
Ook valt er flink wat animatie te beleven met grime, glittertattoo’s, een ballonclown en een optreden van de Beverse heksenvereniging De Makrallen. De Pajotse ‘crèmekar’ komt alleszins ook langs en trakteert op kosten van de gemeentebesturen van Bever en Herne ieder kind op een ijsje. De slotshow met een spetterende verrassingsact dan weer is voorzien omstreeks 16u30.
Meer informatie via jeugd@herne.be (02/397.11.63). Deelnemen is gratis. Er wordt ter plaatse ingeschreven aan het onthaal.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief