HERNE/REGIO – Info-avond over het nieuw logiesdecreet en het Pajots ambassadeurschap

C21

HERNE/REGIO – Info-avond over het nieuw logiesdecreet en het Pajots ambassadeurschap

Wisteria
HERNE/REGIO – Info-avond over het nieuw logiesdecreet en het Pajots ambassadeurschap - © Deschuyffeleer
 

Pajottenland+ en Toerisme Pajottenland & Zennevallei organiseren op woensdag 27 september om 19u45 een infoavond voor logiesuitbaters in de streek. Ook de mensen die met plannen rondlopen om te starten met een logieszaak zijn welkom. De bijeenkomst gaat door in het gastenverblijf Wisteria in de Stationsstraat.

“Sinds 1 april dit jaar is het nieuwe Vlaamse logiesdecreet van kracht. Dat moet de administratieve regels vereenvoudigen voor wie toeristen tegen betaling laat overnachten. Een nieuw decreet brengt wellicht ook heel wat vragen met zich mee. Precies daarom pakken wij nu uit met de info-avond”, zegt Katrien Meersseman, de projectmedewerker van Pajottenland+. “In het tweede deel van de avond stellen Pajottenland+ en Toerisme Pajottenland & Zennevallei hun ambassadeurschap voor logiesuitbaters voor. Ook de plannen rond het Bruegeljaar 2019 kunnen uiteraard niet ontbreken”.
Die avond vertellen de Pajotse merkgebruikers Filip Depelseneer en Gerda Desmecht het succesverhaal van hun Wisteria. Verder is er ook een toelichting over het nieuw logiesdecreet door Geert Martin, het diensthoofd Kwaliteit van toerisme Vlaanderen. Ook projecten voor logiesaanbieders komen aan bod evenals het voorstellen van het ‘Ambassadeurschap van het Pajottenland’. Het geheel wordt afgerond met een netwerkmoment onder collega’s met Pajotse drankjes en hapjes.  
Wie graag het infomoment meemaakt, reserveert ’t best tijdig zijn/haar plaatsje via katrien@pajottenland.be, cdb@toerisme-pajottenland.be of 054/50.02.45.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief