HERNE - Hernia en LeeuwArt samen in Coloma

C21

HERNE - Hernia en LeeuwArt samen in Coloma

Hernia_leeuwart_samen_tentoon_in_coloma
Repro Editiepajot.

Van vrijdag 10 tot zondag 19 april stellen Hernia (Herne) en LeeuwArt (St-P-Leeuw) samen tentoon in het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma in Sint-Pieters-Leeuw. Ook de beide gemeentebesturen verlenen steun en medewerking.

Het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma is gevestigd in het gelijknamige park in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw. Het GCC biedt een verscheidenheid aan culturele activiteiten aan gaande van educatieve en kunsttentoonstellingen over concerten, prestigebeurzen, wijnproeverijen, lezingen en cursussen. 

Voor Hernia verlenen de kunstenaars Jacqueline Brulard, André Bruylandt, Julien Cochez, Anita Dedobbeleer, Nestor Driscart, Amaat Hullebroeck, Hilde Maton, Kathy Potvlieghe, Carine Stroobant, Ghislaine Van Diest, Jef Van Diest, Nancy Van Wichelen, Lut Vanderplas en Bea Vanistendael hun medewerking.

Voor de thuisploeg LeeuwArt tekenen Karlos De Wilde, Janot Michiels, Betty D’Herde, Rita Cornelis, Marcel Henneghien, Luc Van Ruysevelt, Maurice Nevens, Peter Troucheau, Luc Bohez, Hilde Van Impe en Cine Touchand.

Op de vernissage op vrijdag 10 april om 19u30 komen alvast de voorzitter van Hernia Urbain Deblander, schepen van Kunstonderwijs en voorzitter van LeeuwArt Luc Van Ruysevelt en schepen van Cultuur Marleen Bosmans hun woordje doen. Voor het muzikaal intermezzo zorgt het klarinetkwartet Solido.

De geplogenheden worden afgerond met een receptie aangeboden door het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk op:
zaterdag 11 en 18 april van 14 tot 18u
zondag 12 en 19 april van 10 tot 18u
paasmaandag 13 april van 10 tot 18u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2009
Godelieve Deschuyffeleer
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief