HERNE / BEVER - Paaseieren rapen op paasmaandag

HERNE / BEVER - Paaseieren rapen op paasmaandag

Paaseierenraap_aankondiging_2019
HERNE / BEVER - Paaseieren rapen op paasmaandag - © Deschuyffeleer
 

Binnenkort overvliegen de paasklokken opnieuw in alle vrolijkheid ook het grondgebied van zowel Bever als Herne. Hoogdagen dus voor de kinderen die worden uitgenodigd paaseieren te rapen. Gezien de traditioneel voorbestemde gezellige drukte in familiekring op paaszondag zelf wagen de klokken zich dan ook nog op paasmaandag hun lading her en der te droppen.

Herne
Zo maken de klokken op paasmaandag 22 april in de voormiddag een vlucht met bijhorende dropping boven het Dominicanessenklooster en dit op voorspraak en in een organisatie van Jong CD&V. Dit zal bij goed weer gebeuren in de tuin en bij minder goed weer in de lokalen van het klooster. Alle kinderen tot 12 jaar zijn welkom. De kinderen tot 6 jaar worden er verwacht om 10u30 en die van 7 tot 12 jaar om 11.30u. De vinder van het gouden ei wordt ook nog eens bedacht met een bijzondere attentie. Ook de ouders worden niet vergeten  want ook aan de paastoog kan er gretig genoten worden.. Inschrijven is niet verplicht doch wenselijk. Dit kan via brentroobaert@icloud.com of 0472/24.61.78.
Bever
Ook op paasmaandag 22 april in de voormiddag  om 10u is het de plaatselijke jeugdraad die de kinderen tot 8 jaar van de gemeente uitnodigt op een verrassende paaseierenraap op het speelplein achter het schoolgebouw van Ak’Cent in het centrum en dit onder de geanimeerde leiding van een nagebleven paashaas en -kip.  Bij slecht weer gaat alles door in en rond de speelplaats van Ak’Cent. Nadere info bij Debby Versteldt 054 51 70 86 of debby.versteldt@bever-bievene.be
Om hun rijke buit te vergaren voorzien de kinderen zich best van een mandje.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 23 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jun 2019

archief