REGIO - Kindercoach Tamara uit Gooik organiseert in de B&B Wisteria in Herne een tweedaagse training

C21

REGIO - Kindercoach Tamara uit Gooik organiseert in de B&B Wisteria in Herne een tweedaagse training

Editiepajot_tamara__kopie_
Tamara. Foto Marc Colpaert
 
Kindercoach Tamara uit Gooik organiseert in de B&B Wisteria stationstraat 67 in Herne
op 10 mei een tweedaagse training 'scheiden van een narcist met kinderen', dit voor professionals. Wat mag je verwachten van deze training? Narcisme is tegenwoordig een term die men vaak hoort, terecht en onterecht. Wat als er inderdaad sprake is tijdens het hoogconflict van een persoon met narcistische kenmerken. Het is al gebleken dat de klassieke methodiek meestal strijdverhogend werkt. Kinderen worden ingezet als pion, professionals, alles en iedereen die in het spel kan mee spelen, zal ingezet worden op een heel subtiele manier.
Wil jij hierin wel het verschil maken? Wil jij door deze opleiding bijdragen aan welzijn van de kinderen en de ex-partners? Wil jij hertraumatisering voorkomen? Schrijf je dan nu snel in.
 
PROGRAMMA
Herkennen van het hoogconflict waar er kinderen als pion ingezet worden. Signalen herkennen, hoe je als professional in het conflict onbewust wel kan meegetrokken worden
De nasleep die er voor de persoon en de kinderen kan zijn in het hoogconflict, en hoe hiermee om te gaan. Waarom een strijd niet steeds met twee hoeft te zijn maar wel zo gezien kan worden. Hoe de kinderen in deze situatie bij te staan. Hoe de partner in deze situatie bij te staan. Hoe te reageren op de ouder met de kenmerken van narcisme. Hoe als professional toch in jouw neutraliteit te blijven staan. Waarom de rechtbank en instanties ingezet worden als pion en zo de strijd verhogen.
"Als kindercoach heb ik al jaren mijn expertise in hoogconfictscheidingen. Als narcismecoach werk ik met kinderen en partners van narcisten en/of narcistische kenmerken (in deze termen gezet aangezien mensen met narcisme vaak geen diagnose krijgen). De opleiding is opgebouwd uit mijn eigen ervaring in de praktijk met hoogconflictscheidingen met narcisten, de nasleep van mensen die slachtoffer waren van narcisme en mijn opleidingen over narcisme, opleidingen van methodieken die strijd verlagend werken en mijn eigen 100% ervaringen in deze doelgroep", aldus Tamara.
PRAKTISCHE INFORMATIE
Voor wie? Voor professionals die werken met hoogconfictscheidingen
Waar? B&B Wisteria , Stationsstraat 67 – 69, 1540 Herne
Wanneer? maandag 10 en dinsdag 11 mei
Uur? van 9u30 tot 16u30
Inclusief opleiding met cursus, ontvangst met ontbijt, water, koffie en versnaperingen tussendoor, lunch. Prijs opleiding: 992 € (exc BTW)
De opleiding is volledig volgens de recente maatregelen. Tijdig inschrijven is hierdoor de boodschap, aangezien de plaatsten beperkt zijn.
Inschrijving is pas geldig na ontvangst betaling.
Voor de mensen die willen blijven overnachten kan dit in deze fantastische omgeving waar de opleiding gegeven zal worden. Een overnachting reserveren kan via gastenverblijfwisteria@telenet.be . Prijs van een éénpersoonskamer is 70 € (exc. BTW) 
 
Meer informatie en inschrijven op: https://kindercoachtamara.be
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 24 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 23 apr 2021

archief