REGIO - Infosessie op kamp op zaterdag 29 mei online en coronaproof

C21

REGIO - Infosessie op kamp op zaterdag 29 mei online en coronaproof

Flyer_infosessie_op_kamp_29052021_definitief
 
Jeugdregio Pajottenland en de intergemeentelijke preventiedienst gezondheid Pajottenland willen de leiding van jeugd- en sportverenigingen goed voorbereid op kamp laten vertrekken. Op deze tweejaarlijkse gratis infosessie worden heel wat praktische info en tips toegelicht om als (nieuwe) leiding goed voorbereid op kamp te vertrekken. Deze actie is een intergemeentelijk initiatief in het Pajottenland, dus iedereen uit Bever, Galmaarden, Herne, Lennik, Pepingen en Gooik is welkom.
 
Hoe maak je een veilig kampvuur? Wat doe je bij overstroming of stormweer? Hoe verplaats je je als groep veilig in het verkeer? Hoe pak je alcohol- en druggebruik het best aan? Hoe behandel je tekenbeten en wespensteken? En wat doe je bij voedselvergiftiging? Het staat allemaal op de agenda van deze informatievoormiddag.Dit jaar wordt de infosessie online georganiseerd omwille van de coronamaatregelen. Deze vindt plaats op zaterdag 29 mei 2021 van 10u tot 12u. Alle deelnemers krijgen een Teams-link toegestuurd om aan de sessie deel te nemen. 
 
Inschrijven is verplicht via preventie@pajottenland.be 
 

Deze actie is een intergemeentelijk initiatief in het Pajottenland, dus iedereen uit Bever, Galmaarden, Herne, Lennik, Pepingen en Gooik is welkom. De actie loopt in samenwerking met de brandweer Zone Vlaams Brabant West, het Rode Kruis Lennik-Gooik, de intergemeentelijke preventiedienst, de lokale politie Pajottenland en de zes diensten Vrije Tijd van het Pajottenland. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief